Skip to main content

Daikin, de airco en warmtepomp met 10 jaar garantie

Extra lang zorgeloos blijven genieten van het beste binnenklimaat. Bij Daikin krijgt u 5 jaar gratis garantie op onderdelen op uw airco en (na registratie in Daikin Stand by Me) ook op uw warmtepompsystemen. Vanaf nu heeft u bovendien de mogelijkheid de garantie op onderdelen tot 10 jaar te verlengen.

Verlenging van de garantie

Garantieverlenging

Ons aanbod

Door uw installatie in Stand By Me te registreren, ontvangt u een uitbreiding op de standaardgarantie op onderdelen tot 5 jaar na inbedrijfstelling. Daarnaast is er de mogelijkheid via uw installateur de garantie op onderdelen tegen betaling uit te breiden naar 10 jaar.

Vervanging van onderdelen

Servicepartner

Zorgeloze ondersteuning

De garantie op onderdelen wordt u aangeboden via uw Daikin installateur. Op deze manier bent u altijd verzekerd van originele Daikin onderdelen via uw vertrouwde Daikin servicepartner, die garant staat voor het onderhoud van uw systeem en de vervanging van onderdelen.

Servicepartners

Overzicht

Inzicht in uw systeem

Nadat de registratie van uw systeem in Stand By Me is voltooid, heeft u altijd een duidelijk overzicht van alle gegevens van door uw Daikin servicepartner inbedrijfgestelde installatie en de looptijd van uw garantie.

Logo Stand By Me

Digitaal overzicht

In Daikin Stand By Me registreert u uw Daikin systeem voor gratis 5 jaar garantie op onderdelen! Daarnaast is er de mogelijkheid via uw installateur de garantie op onderdelen tegen betaling uit te breiden naar 10 jaar. In Stand By Me vindt u alle gegevens van uw Daikin installatie. U en uw Daikin installateur kunnen er uw registratie-, inbedrijfstellings- en onderhoudsbestanden etc. mee beheren. Eenvoudige toegang tot de juiste informatie helpt uw Daikin servicepartner om u snel en optimaal van dienst te kunnen zijn. 

Hoe u uw nieuwe Daikin systeem kunt registreren

1. Uw Daikin installateur registreert uw systeem na de inbedrijfstelling

2. Na deze pre-registratie door uw servicepartner ontvangt u een inbedrijfstellingscode per e-mail

3. Met deze code kunt u online de registratie voltooien en uw profiel updaten

4. Uw registratie is compleet, u geniet van gratis 5 jaar garantie op onderdelen en u heeft een duidelijk overzicht van uw installatie en garantie

 

Interesse in een Daikin? Ontdek het hier!

  • Lucht/lucht warmtepompen

    Koel en verwarm uw woning met een lucht/lucht warmtepomp (airconditioningsysteem), die gebruik maakt van de oneindige en hernieuwbare energiebron lucht.

  • Doe de Daikin Woonscan!

    Ben jij ook toe aan een warmtepomp in verband met de hoge gasprijzen? Of ben je opzoek naar een airconditioning voor een comfortabel klimaat in huis in zomer én winter? Vul dan nu de Daikin Woonscan in en kom er achter wat het beste bij jou past!

Vind een installateur

Meer informatie

Meer informatie

Vind een installateur

Meer informatie