Skip to main content

Hulp nodig met je Daikin-product?

Je kan altijd op ons rekenen. Ontdek onze garantie en praktische ondersteuning.

> 250 Daikin-experts tot uw dienst

Onze diensten

Stand By Me

Alles wat je moet weten over je Daikin-producten en onze uitzonderlijke aftercare service-opties, in één gemakkelijk toegankelijk platform. Onze experts staan nog jaren aan je zijde.

Nieuwsgierig geworden en wil je hier meer over lezen?

Meer informatie

Ja. Als je installateur onderhoudswerkzaamheden aanbiedt, kun je ze ook gebruiken voor het onderhoud van je toestel.

Als je een unit van Daikin koopt, zal je installateur je een onderhoudscontract voorstellen. Je installateur heeft 18 maanden de tijd om je dit onderhoudscontract aan te bieden. Mocht hij dat in die periode niet doen, dan kun je via ons Stand By Me-platform een onderhoudscontract van Daikin aanschaffen.

We raden je aan contact op te nemen met je Daikin installateur voor elk type interventie die je zou willen hebben. Als zij dit niet aanbieden, neem dan voor meer informatie contact op met je plaatselijke kantoor van Daikin.

Door je unit te registreren heb je toegang tot informatie over je product en kun je de gegevens van je garantie- en installateur online bijhouden. We streven voortdurend naar verbetering van de diensten die het Stand By Me-platform onze klanten biedt. We hebben je contactinformatie en wat informatie over je product nodig om ondersteuning en betere communicatie tussen jou en je installatiepartner te kunnen bieden.

Als je op een Apple-toestel werkt, ga dan naar de App Store, of tik op het Google Play-pictogram als je op Android zit. Tik op 'zoeken' en typ Onecta om de app te vinden, tik dan op het pictogram om hem te downloaden op je toestel. Zodra het geïnstalleerd is, open je de Onecta app en kun je aan de slag.

Je kunt je product registreren via de registratieknop op de Stand By Me-website. Hierdoor opent een pop-up scherm waar je een e-mailadres en wachtwoord voor je nieuwe account kunt invullen, en vervolgens op de volgende schermen je overige gegevens.

Zodra dit is gebeurd, wordt een validatiemail naar je account gestuurd. Als je je e-mailadres hebt gevalideerd door op de link in de e-mail te klikken, word je doorgestuurd naar Stand By Me om de registratie van je installatie te beginnen.

Als je gebruik maakt van een inlogmogelijkheid via social media (Facebook, Linkedin, Twitter) hoef je je e-mailadres niet te valideren, maar moet je inloggen zodra je de registratiestroom in de pop-up schermen hebt doorlopen.

Niet gevonden wat je zoekt?