Skip to main content

Breid uw bedrijfsactiviteiten uit met Daikin

We hebben het grootste assortiment betrouwbare en energiezuinige kwaliteitssystemen en -oplossingen voor verwarmen, airconditioning, ventilatie, koeling en koudwatermachines op de markt.

Maximaal comfort

Creëer een klimaat dat aangepast is aan de levensstijl van uw klanten

Hoge kwaliteit

Ontspan en geniet van de voordelen van de installatie van onze betrouwbare oplossingen

Energie- rendement

Zorg voor energiebesparing met onze milieuvriendelijke oplossingen

Service

Vertrouw op onze service-ondersteuning en -programma's

Maak kennis met onze superheld: VRV 5 heat recovery

De innovatieve oplossing voor klimaatregeling, speciaal ontworpen om gebouwen CO2-neutraal te maken.

De nieuwe VRV 5 heat recovery is een alleskunner die een optimaal comfort en maximale flexibiliteit garandeert, en tegelijkertijd zorgt voor een aanzienlijk lagere milieu-impact van het gebouw.

vrv

ONTDEK DE DAIKIN
CUSTOMER PORTAL

Als Daikin professional krijgt u met uw persoonlijke Daikin ID toegang tot alle Daikin tools, platforms, apps en SAP data in My Daikin Customer Portal.

customer portal

Multi-split selectiesoftware

Eenvoudige, webgebaseerde selectietool voor ons Multi-split productaanbod. Deze tool maakt het mogelijk om het meest geschikte systeem voor de individuele behoeften van elke klant te kiezen.

Alle aansluitschema's Daikin warmtepompen nu beschikbaar

Om het installatieproces van alle standaard Daikin Altherma warmtepompsystemen aanzienlijk te vereenvoudigen, zijn vanaf nu complete serie aansluitschema's beschikbaar. Met deze schema's kunt u eenvoudig en efficiënt het Daikin Altherma warmtepompsysteem zowel waterzijdig als elektrisch aansluiten. Klik hier voor het overzicht. 

bg-image

Neem een kijkje in ons virtueel

experience center

Wilt u onze producten en oplossingen in het echt ervaren, zien en/of horen?

Maak dan een afspraak voor een bezoek aan ons Experience Center.

Binnenluchtkwaliteit- en ventilatie-oplossingen

Verwijdert 99,9% van de virussen en andere vervuilende stoffen uit de lucht en zorgt op die manier voor een gezond en hygiënisch binnenklimaat.

Bij het plannen van nieuwe gebouwen moet met veel zaken rekening worden gehouden. Naast structurele factoren moet er ook rekening worden gehouden met verwarming, koeling en iets wat vaak wordt verwaarloosd: de kwaliteit van de binnenlucht. Die is belangrijk voor de gezondheid van ons allemaal.

Afb
bg-image

Het grootste netwerk in Europa

Daikin Europe werd meer dan 45 jaar geleden in Europa opgericht en heeft daardoor de ervaring en het netwerk om innovatieve systemen voor verwarming en koeling te maken. We kennen de markt en we hebben de middelen om aan uw behoeften te voldoen. Met ons eigen Daikin European Development Centre en onze focus op energiezuinige oplossingen, kunnen we klimaatsystemen in Europa voor Europa maken.

bg-image

Daikin fluisterstille behuizing

Voldoe aan de strengste geluidsnormen en verhoog uw flexibiliteit bij het gebruik van Sky Air en VRV-warmtepompen dankzij een reductie van het geluidsvermogen tot 10 dB(A)

  • Speciaal ontworpen voor Sky Air en VRV-warmtepompen
  • In de fabriek geteste gegevens voor geluid, capaciteit en efficiëntie
  • Geen extra berekeningen nodig
bg-image

            

                   

                                             

 

Bekijk onze referentieprojecten

Oplossingen voor elke klimaatbehoefte

Of het nu gaat om koelen, verwarmen, ventilatie, vriezen, luchtgordijnen of intelligente besturingssystemen, Daikin heeft de ervaring én het grootste assortiment klimaatoplossingen voor alle omgevingen, afgestemd op uw behoeften en persoonlijke voorkeuren. Selecteer hier een toepassing en vind de juiste oplossing. 

 

Nieuws uit de branche

Meer informatie

Vind een installateur

Meer informatie

Meer informatie