header_installers.png

Breid uw bedrijfsactiviteiten uit met Daikin

We hebben het grootste assortiment betrouwbare en energiezuinige kwaliteitssystemen en -oplossingen voor verwarmen, airconditioning, ventilatie, koeling en koudwatermachines op de markt.

Maximaal comfort

Creëer een klimaat dat aangepast is aan de levensstijl van uw klanten

Hoge kwaliteit

Ontspan en geniet van de voordelen van de installatie van onze betrouwbare oplossingen

Energie- rendement

Zorg voor energiebesparing met onze milieuvriendelijke oplossingen

Service

Vertrouw op onze service-ondersteuning en -programma's


Nieuw in ons productassortiment

logo-Sky-Air-A-series-4c.png

Daikin introduceert lichtere en compactere Sky Air Bluevolution R-32 buitendelen met de hoogste energierendementen en de laagste milieu-impact voor commerciële toepassingen

Sky-Air-A-series_Web-banner_Hand_930x870_English_no_text.jpg

Daikin Business Portal

Onze online Business Portal geeft u directe toegang tot alle informatie en tools over onze systemen en oplossingen. Van handleidingen en databooks tot afbeeldingen en selectiesoftware, u kunt deze krachtige tool met geoptimaliseerde zoekmachine gebruiken ter ondersteuning van uw bedrijfsactiviteiten.

Daikin heeft het grootste netwerk van installateurs in Europa

Het grootste netwerk in Europa

Daikin Europe werd meer dan 45 jaar geleden in Europa opgericht en heeft daardoor de ervaring en het netwerk om innovatieve systemen voor verwarming en koeling te maken. We kennen de markt en we hebben de middelen om aan uw behoeften te voldoen. Met ons eigen Daikin European Development Centre en onze focus op energiezuinige oplossingen, kunnen we klimaatsystemen in Europa voor Europa maken.

Oplossingen voor elke klimaatbehoefte

Of het nu gaat om koelen, verwarmen, ventilatie, vriezen, luchtgordijnen of intelligente besturingssystemen, Daikin heeft de ervaring én het grootste assortiment klimaatoplossingen voor alle omgevingen, afgestemd op uw behoeften en persoonlijke voorkeuren. Selecteer hier een toepassing en vind de juiste oplossing. 

 

Verwarming en warmtepompen

Airconditioning

Warm tapwater

Koelaggregaten en luchtbehandelingsunits

Koudetechniek

Ventilatie

Luchtreiniging

Besturingssystemen

Nieuws uit de branche