Skip to main content

Breid uw bedrijfsactiviteiten uit met Daikin

We hebben het grootste assortiment betrouwbare en energiezuinige kwaliteitssystemen en -oplossingen voor verwarmen, airconditioning, ventilatie, koeling en koudwatermachines op de markt.

Maximaal comfort

Creëer een klimaat dat aangepast is aan de levensstijl van uw klanten

Hoge kwaliteit

Ontspan en geniet van de voordelen van de installatie van onze betrouwbare oplossingen

Energie- rendement

Zorg voor energiebesparing met onze milieuvriendelijke oplossingen

Service

Vertrouw op onze service-ondersteuning en -programma's

bg-image

Maak kennis met onze superheld: VRV 5 heat recovery

De innovatieve oplossing voor klimaatregeling, speciaal ontworpen om gebouwen CO2-neutraal te maken.

De nieuwe VRV 5 met warmteterugwinning is een alleskunner die een optimaal comfort en maximale flexibiliteit garandeert, en tegelijkertijd zorgt voor een aanzienlijk lagere milieu-impact van het gebouw.

Daikin Bibliotheek

Onze Bibliotheek (voorheen Business Portal) in My Daikin Customer Portal geeft u via my.daikin.nl onmiddellijk toegang tot alle (product)informatie, software en tools die u wellicht nodig hebt voor uw sales-, marketing- en servicedoeleinden. Van acties en campagnes, handleidingen en presentaties tot video's en selectiesoftware, u kunt deze krachtige zoekmachine als tool gebruiken om uw vragen te beantwoorden en uw zakelijke activiteiten te ondersteunen.

Multi-split selectiesoftware

Eenvoudige, webgebaseerde selectietool voor ons Multi-split productaanbod. Deze tool maakt het mogelijk om het meest geschikte systeem voor de individuele behoeften van elke klant te kiezen.

bg-image

Neem een kijkje in ons virtueel

experience center

bg-image

Binnenluchtkwaliteit- en ventilatie-oplossingen

Bij het plannen van nieuwe gebouwen moet met veel zaken rekening worden gehouden. Naast structurele factoren moet er ook rekening worden gehouden met verwarming, koeling en iets wat vaak wordt verwaarloosd: de kwaliteit van de binnenlucht. Die is belangrijk voor de gezondheid van ons allemaal.

bg-image

Het grootste netwerk in Europa

Daikin Europe werd meer dan 45 jaar geleden in Europa opgericht en heeft daardoor de ervaring en het netwerk om innovatieve systemen voor verwarming en koeling te maken. We kennen de markt en we hebben de middelen om aan uw behoeften te voldoen. Met ons eigen Daikin European Development Centre en onze focus op energiezuinige oplossingen, kunnen we klimaatsystemen in Europa voor Europa maken.

bg-image

Daikin fluisterstille behuizing

Voldoe aan de strengste geluidsnormen en verhoog uw flexibiliteit bij het gebruik van Sky Air en VRV-warmtepompen dankzij een reductie van het geluidsvermogen tot 10 dB(A)

  • Speciaal ontworpen voor Sky Air en VRV-warmtepompen
  • In de fabriek geteste gegevens voor geluid, capaciteit en efficiëntie
  • Geen extra berekeningen nodig

Oplossingen voor elke klimaatbehoefte

Of het nu gaat om koelen, verwarmen, ventilatie, vriezen, luchtgordijnen of intelligente besturingssystemen, Daikin heeft de ervaring én het grootste assortiment klimaatoplossingen voor alle omgevingen, afgestemd op uw behoeften en persoonlijke voorkeuren. Selecteer hier een toepassing en vind de juiste oplossing. 

 

Nieuws uit de branche

Vind een installateur

Meer informatie

Meer informatie

Vind een installateur

Meer informatie