header_installers.png

Breid uw bedrijfsactiviteiten uit met Daikin

We hebben het grootste assortiment betrouwbare en energiezuinige kwaliteitssystemen en -oplossingen voor verwarmen, airconditioning, ventilatie, koeling en koudwatermachines op de markt.

Maximaal comfort

Creëer een klimaat dat aangepast is aan de levensstijl van uw klanten

Hoge kwaliteit

Ontspan en geniet van de voordelen van de installatie van onze betrouwbare oplossingen

Energie- rendement

Zorg voor energiebesparing met onze milieuvriendelijke oplossingen

Service

Vertrouw op onze service-ondersteuning en -programma's


Nieuw in ons productassortiment

Daikin Stylish combineert een stijlvol ontwerp met innovatieve functies voor ongeëvenaard comfort, toprendementen, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Bekroond met de Good Design Award 2017.

>> Meer info

Daikin Altherma 3 Bluevolution: de nieuwe generatie lucht/water warmtepompen met R-32 voor een superieur niveau comfort, energierendement, betrouwbaarheid en bediening.

>> Meer info

Met de Sky Air A-series wordt de CO2-uitstoot, het energieverbruik en het GWP verlaagd dankzij de Daikin Bluevolution technologie met het revolutionaire koudemiddel R-32.

>> Meer info

Daikin Bibliotheek

Onze online Bibliotheek (voorheen Business Portal) via My Daikin Customer Portal geeft u directe toegang tot alle informatie en tools over onze systemen en oplossingen. Van handleidingen en databooks tot afbeeldingen en selectiesoftware, u kunt deze krachtige tool met geoptimaliseerde zoekmachine gebruiken ter ondersteuning van uw bedrijfsactiviteiten.

Daikin heeft het grootste netwerk van installateurs in Europa

Het grootste netwerk in Europa

Daikin Europe werd meer dan 45 jaar geleden in Europa opgericht en heeft daardoor de ervaring en het netwerk om innovatieve systemen voor verwarming en koeling te maken. We kennen de markt en we hebben de middelen om aan uw behoeften te voldoen. Met ons eigen Daikin European Development Centre en onze focus op energiezuinige oplossingen, kunnen we klimaatsystemen in Europa voor Europa maken.

Oplossingen voor elke klimaatbehoefte

Of het nu gaat om koelen, verwarmen, ventilatie, vriezen, luchtgordijnen of intelligente besturingssystemen, Daikin heeft de ervaring én het grootste assortiment klimaatoplossingen voor alle omgevingen, afgestemd op uw behoeften en persoonlijke voorkeuren. Selecteer hier een toepassing en vind de juiste oplossing. 

 

Verwarming en warmtepompen

Airconditioning

Warm tapwater

Koudwatermachines

Koudetechniek

Ventilatiesystemen

Luchtreiniging

Besturingssystemen

Nieuws uit de branche