Skip to main content

Ervaar het beste klimaat in commerciële toepassingen

Met bijna 100 jaar ervaring in binnenklimaatoplossingen weten we dat een perfect klimaat meer vereist dan alleen verwarming en koeling.

Maximaal Comfort

Werk in een klimaat dat is ontworpen om u maximaal comfort te bieden

Hoge Kwaliteit

Met een gerust gevoel genieten van de voordelen van betrouwbare oplossingen

Energie-efficiëntie

Bespaar met onze energiezuinige oplossingen

Slimme bediening

Beheer uw klimaat vanaf elke locatie met onze slimme bediening-technologieën

Oplossingen voor elke klimaatbehoefte 

Bij Daikin bieden we de grootste keuze in verwarming-, koeling- en ventilatieoplossingen, passende bij alle omgevingen en persoonlijke voorkeuren. Lees meer over de mogelijkheden die voor u beschikbaar zijn door een toepassing te kiezen.

 

Een complete portfolio van HVAC oplossingen geschikt voor uw gebouw.

 • Sky Air

  Daikin Sky Air is een compleet airconditioningsysteem dat verwarmt, koelt, ventileert en de lucht zuivert in middelgrote of kleine gebouwen.
 • Rooftops

  Een Daikin Rooftop is een 'plug & play’ klimaatbeheersingssysteem voor het koelen, verwarmen en ventileren van grote ruimtes.
 • VRV

  VRV-systemen Daikin bieden een compleet klimaatproduct voor zowel grote als kleine gebouwen. Een origineel, innovatief en energiezuinig product van Daikin.
 • Koudwatermachines-warmtepompen

  Daikin biedt efficiënte en betrouwbare watergekoelde en luchtgekoelde koudwatermachines/warmtepompen, maar ook luchtbehandelingskasten en ventilatorconvectoren voor grote of kleine toepassingen.
 • Koudetechniek

  Betrouwbare en energiezuinige oplossingen van Daikin om te voldoen aan al uw koel- en vriesbehoeften voor diverse commerciële en industriële toepassingen.
 • Ventilatiesystemen

  Daikin heeft verschillende ventilatiesystemen die een verse, gezonde en comfortabele omgeving bieden voor residentiële, commerciële en industriële ruimtes, van kleine warmteterugwinningssystemen tot grootschalige luchtbehandelingskasten.
 • Biddle-luchtgordijnen

  Conditioneer de binnenlucht en voorkom warmteverlies in uw gebouw met een "open deur"-beleid met comfortverhogende en energiebesparende Biddle-luchtgordijnen.
 • Besturingssystemen

  Van centrale online regeling van uw klimaat in woning tot gebouwbeheersystemen met verschillende zones, met Daikin hebt u altijd alles onder controle.
 • Transportkoeling

  Daikin biedt, in samenwerking met Zanotti, een breed scala aan transportkoelingsoplossingen, op maat gemaakt en volledig afgestemd op uw behoeften.
bg-image

Ontdek Daikin referentieprojecten en krijg waardevolle inzichten hoe onze producten en diensten onze klanten hebben geholpen hun eigen doelstellingen te behalen

bg-image

We staan klaar voor jou

Een goed onderhouden HVAC systeem levert voordelen op en draagt bij aan continuïteit. Initiatieven ten behoeve van de levensduur van een installatie helpe voorkomen dat je eigen bedrijfsactiviteiten in gevaar komen.

Meer informatie

Vind een installateur

Meer informatie

Meer informatie