Daikin career - There's more in a Daikin day

Werken bij Daikin

Meer innovatie, meer groei, meer verantwoordelijkheid, meer diversiteit, meer respect en meer plezier. Bij Daikin zijn we ervan overtuigd dat je het maximale uit elke dag kunt halen.

Daikin Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Vind jij dat topkwaliteit van producten en diensten mede afhankelijk is van jouw talent? En ben je van mening dat je in ons vak constant in ontwikkeling moet blijven? Dan zijn wij het met elkaar eens. Bij Daikin investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling en bieden we je gedurende jouw hele Daikin carrière doorgroeimogelijkheden. Dat begint al direct tijdens je inwerkperiode door middel van trainingen en cursussen op ons hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel. Afhankelijk van de functie die je gaat uitoefenen verzorgt de Daikin Academy ook trainingen op het Europees hoofdkantoor in Oostende (Belgie). Naast het standaard programma werken we ook met individuele ontwikkelingsprogramma's.

sports-team-community.jpg

Plezier in en om het werk

Het is belangrijk om plezier te hebben in je werk én om successen te vieren. Ook buiten het werk om ondernemen we leuke activiteiten met elkaar. We hebben een Daikin Event Team dat naast klantenbijeenkomsten ook events voor het personeel organiseert. Denk aan:

 • lustrumfeesten (in juni 2017 vierden we het 10-jarig bestaan van Daikin in Nederland met een heerlijk diner en geweldig feest in het Hulstkamp-gebouw in Rotterdam)
 • voetbaltoernooien in De Kuip (voor klanten en personeel)
 • Sinterklaasfeest
 • eindejaarsfeest
 • after-summer BBQ
 • kick-off van het nieuwe jaar (na het informatieve gedeelte sluiten we af met een feestelijke verrassing)
 • concerten (in juni 2016 bereikten we een omzet mijlpaal en hebben we dit gevierd tijdens het concert van Guus Meeuwis).

 

 

Best Workplace

Daikin Nederland werkt en groeit hard! En juist dan is het belangrijk focus te houden. Voor een sterke, toekomstbestendige organisatie heb je tevreden en gelukkige medewerkers nodig. Om te weten te komen of we op de goede weg zijn hebben wij de hulp gevraagd van Great Place to Work zodat we dit op een professionele, betrouwbare manier kunnen meten. Zij toetsen een organisatie op drie elementen: trots, vertrouwen en plezier. Via een vragenlijst voor alle medewerkers en een werkgroep die de Daikin cultuur beschrijft, hebben wij een goede indruk gekregen van wat we goed doen en wat beter kan.

Naast de trotse vermelding dat we een Best Workplace 2018 zijn, is er natuurlijk ook werk aan de winkel. Zo weten wij bijvoorbeeld niet altijd van ophouden; werken bij Daikin brengt veel uitdaging met zich mee en dat balanceren moeten we nog leren. Dit zorgt er echter wel voor dat we veel verantwoordelijkheid ervaren; we voelen ons volwaardig lid van de Daikin organisatie en ervaren dat onze bijdrage van belang is. We staan niet stil en gaan met de onderzoeksresultaten aan de slag ...op naar de Greatest Place to Work! 

Best Workplaces logo_2018.jpg

 

 

There’s more in a Daikin job

Bij Daikin willen we dat je het maximale uit je baan haalt. Monteur Jeremy krijgt hier ook mee te maken. Durf jij net als hij de uitdaging aan?  Neem dan nu een kijkje naar onze actuele vacatures.

Medewerkers aan het woord

careers_veerle.jpg

Veerle

‘Bij Technical Support is het onze taak om problemen op te lossen en technische vragen van klanten te beantwoorden. Onze afdeling heeft drie kernwaarden: snelheid, betrouwbaarheid en vriendelijkheid. We werken hard om ervoor te zorgen dat deze waarden dagelijks in de praktijk worden gebracht. Voor ons is het belangrijk om een betrouwbare ondersteuning te zijn voor onze klanten.'

careers_bert.jpg

Bert

'Open communicatie over de landsgrenzen heen is essentieel voor een internationaal bedrijf. Als lid van het Daikin-team voor digitale marketing in EMEA reis ik vaak naar filialen in het buitenland om daar ons communicatiemateriaal te delen. Tijdens die bezoeken herken ik overal de sterke bedrijfscultuur van Daikin; ik werk niet alleen samen met collega's die hun vak verstaan, maar ook met collega's waarmee het leuk samenwerken is!'

careers_jonas.jpg

Jonas

'Als internationale stagiair heb ik de kans gekregen om de organisatie vanuit verschillende afdelingen te ontdekken. Na mijn start op het hoofdkantoor in het Belgische Oostende heb ik ook in andere landen gewerkt. Als Sales Engineer voor Europa en Afrika pas ik dagelijks de vaardigheden en ervaringen uit mijn stage toe om nieuwe en boeiende uitdagingen aan te gaan.

Internationale stage

Ben je recent afgestudeerd en heb je internationale ambities? De internationale stage van Daikin Europe biedt geselecteerde deelnemers de kans om internationale ervaring op te doen in combinatie met uitgebreide training om hun loopbaan bij Daikin een vliegende start te geven. 

internationaltraineeship-careers.jpg

Ontwikkel je talent

Vind jij dat jouw talent kan bijdragen aan onze groei en ambities?
Solliciteer dan op een van de vacatures of neem contact met ons op.

Jouw talent

 • Oplossingsgericht
 • Zoekt kansen voor persoonlijke groei
 • Respecteert zichzelf en anderen
 • Wil duurzame ontwikkeling stimuleren
icons-careers.jpg

Onze sterktes

 • We zijn een internationaal bedrijf met een sterk Nederlands karakter. Onze Japanse achtergrond én het EMEA hoofdkantoor in Belgie zorgen ervoor dat we een smeltkroes van achtergronden en nationaliteiten zijn. 
 • We zijn pragmatisch. We stimuleren ondernemerschap en motiveren onze medewerkers hun carrière te ontwikkelen.
 • We zijn respectvol. Met ons uitgebreide trainingsprogramma, coaching en de mogelijkheid om intern door te stromen bieden wij kansen om je verder te ontwikkelen en door te groeien.
 • We zijn marktleider. Als marktleider bieden wij stabiliteit en ruime carrièremogelijkheden.

Solliciteer of informeer

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's die hun talenten willen verrijken.
Ontdek onze huidige vacatures en solliciteer online.

Ben jij op zoek naar een carrièrekans?

Ben jij recent afgestudeerd en heb je internationale ambities?

Ben jij student en op zoek een uitdagende stage?

Ben jij de ideale Daikin medewerker met ruime HVAC-R ervaring maar zie je momenteel geen gewenste vacature?

Stuur dan je cv via een open sollicitatie, want we zijn altijd op zoek naar ambitieuze medewerkers!