Skip to main content

Creëer het perfecte klimaat met Daikin

Na meer dan 60 jaar onderzoek en innovatie voor airconditioning en klimaatregeling weten we dat er voor een perfect klimaat meer nodig is dan alleen verwarming en koeling.

Maximaal comfort

Creëer een klimaat dat past bij de levensstijl van uw klanten

Hoge kwaliteit

Het vertrouwen van een klant en een betrouwbare oplossing gaan hand in hand

Energie- rendement

Garandeer energiebesparing met onze milieuvriendelijke oplossingen

Intelligente bediening

Gebruikers hebben controle dankzij de Daikin apps en de intelligente bedieningen, altijd en overal

bg-image

Maak kennis met onze superheld: VRV 5 heat recovery

De innovatieve oplossing voor klimaatregeling, speciaal ontworpen om gebouwen CO2-neutraal te maken.

De nieuwe VRV 5 met warmteterugwinning is een alleskunner die een optimaal comfort en maximale flexibiliteit garandeert, en tegelijkertijd zorgt voor een aanzienlijk lagere milieu-impact van het gebouw.

Daikin Bibliotheek

Onze online Bibliotheek (voorheen Business Portal) geeft u onmiddellijk toegang tot alle informatie en tools die u nodig heeft. Van BIM- en CAD-tekeningen tot tools waarmee u oplossingen met maximale prestaties kunt samenstellen, u kunt deze krachtige zoekmachine gebruiken om vragen te beantwoorden en uw bedrijfsactiviteiten te ondersteunen.

Modelleren van gebouwinformatie

Met de nieuwe bibliotheek met BIM-objecten van Daikin kunnen architecten, studiebureaus en installateurs HVAC-installaties ontwerpen en problemen bij de bouw vermijden doordat er minder fouten zijn bij het ontwerp en de installatie. Zo bespaart u tijd en geld.

Van kleine woningen tot grote kantoorruimtes

Of u nu een woning bouwt, een winkel inricht of een hotel renoveert, we hebben verwarmings- en koelingsoplossingen die aan uw behoeften tegemoetkomen. Selecteer een toepassing en kom meer te weten over de mogelijke oplossingen.

 

bg-image

Wij helpen u om uw visie te realiseren

Onze Consulting & Sales Engineers zijn opgeleid om u bij elke stap van uw project te ondersteunen. We hebben een uitgebreid aanbod opleidingen en cursussen over onze selection- en simulatiesoftware, en we hebben interne BREEAM-specialisten die u kunnen helpen om duurzame gebouwen te ontwerpen. Met een focus op innovatie en energiezuinige oplossingen kunnen we klimaatsystemen in Europa voor Europa maken.

bg-image

Geluidsarme behuizing van Daikin

Voldoet aan strikte geluidsvereisten en verhoogt de flexibiliteit door het gebruiken van Sky Air en VRV-warmtepompen dankzij een verlaging van het geluidsniveau tot wel 10 dB(A)​

  • Speciaal ontwikkeld voor Sky Air en VRV-warmtepompen
  • Gegevens van fabriekstesten voor geluid, capaciteit en rendement
  • Geen aanvullende berekeningen nodig

Nieuws uit de branche

Oplossingen voor elke klimaatbehoefte

Of het nu gaat om koelen, verwarmen, ventilatie, vriezen, luchtgordijnen of intelligente besturingssystemen, Daikin heeft de ervaring én het grootste assortiment klimaatoplossingen voor alle omgevingen, afgestemd op uw behoeften en persoonlijke voorkeuren. Selecteer hier een toepassing en vind de juiste oplossing.  

 

Meer info

Meer informatie

Vind een installateur

Meer informatie

Meer informatie