Skip to main content

Key Accounts

Het team voor (inter-)nationale Key Accounts is een gedreven team van toonaangevende business- en retailexperts die klaarstaan om uw bedrijf te helpen.

Ondersteuning voor uw zakelijke activiteiten, bij elke stap

Voor de meeste bedrijven is de internationale zakenwereld zeer complex Bij Daikin willen we die dagelijkse zakelijke activiteiten wat vereenvoudigen. Daarom hebben we het team voor internationale key accounts gecreëerd: een gedreven team van toonaangevende business- en retailexperts die klaarstaan om uw bedrijf te helpen zijn weg te vinden in de HVAC-R-sector en zo het hele jaar door een optimaal comfort en een optimale luchtkwaliteit voor uw klanten te verzekeren.

Uw internationale zakenpartner

Vanuit ons Europees hoofdkwartier is ons team voor internationale belangrijke klanten uw hoofdcontactpunt voor alle internationale zakelijke kansen. Ons team kan rekenen op een wereldwijd netwerk van collega's en partners uit verschillende sectoren en geeft uw bedrijf op die manier een concurrentieel voordeel door middel van efficiëntere, transparantere en flexibelere bedrijfsstrategieën.

Efficiënte installateur
Efficiënte installateur

Bespaar tijd en geld om uw bedrijfsresultaten te verhogen.

 • Korte en eenvoudige communicatie doorheen de hele projectcyclus
 • We bieden zeer efficiënte HVAC-R-producten
Transparante activiteiten
Transparante activiteiten

Krijg de beste inzichten om verstandige zakelijke beslissingen te nemen en aan de behoeftes van uw bedrijf te voldoen.

 • Krijg ondersteuning over hoe u de levenscycluskosten van uw HVAC-installatie kunt optimaliseren
 • Begeleiding bij de nieuwste plaatselijke regelgeving en overheidsregels
Flexibel partnerschap
Flexibel partnerschap

Ons partnerschap is zeer flexibel, want we bieden strategieën op maat om aan uw behoeftes te voldoen.

 • Van ontwerp tot klantenservice, uw bedrijf krijgt uitgebreide ondersteuning om op internationaal niveau aan al uw behoeftes te voldoen
 • De beste inkoopplannen, inclusief volume-erkenning
Uniforme activiteiten
Uniforme activiteiten

Stroomlijn uw werkwijze op alle markten door uw HVAC-R-ontwerpcriteria en aankoopstromen te standaardiseren.

 • Toegang tot een breed netwerk betrouwbare gecertificeerde Daikin-installateurs en vertrouwde servicepartners
Duurzame activiteiten

De toegevoegde waarde van duurzaamheid

Om uw bedrijfsactiviteiten duurzaam te houden, moet u focussen op de lange termijn en het zijn niet alleen onze klanten die dat doen, maar ook wij.

Onze team voor internationale belangrijke klanten volgt momenteel meer dan 800 sites over heel Europa op. Dat zijn heel veel gegevens over energieverbruik, reparatiekosten en onderhoudskosten voor verschillende toepassingen. Met deze gegevens kunnen we een realistische en uitgebreide analyse maken van de levenscycluskosten van onze toestellen, zodat onze klanten hun kosten ermee kunnen vergelijken en op basis daarvan verstandige zakelijke beslissingen kunnen nemen.

Praktijkvoorbeelden internationale belangrijke klanten

Van winkels in grote winkelstraten tot supermarkten, tankstations, restaurants en hotels, ons team voor internationale belangrijke klanten kan bedrijven uit verschillende sectoren bijstaan. Lees de praktijkvoorbeelden van onze belangrijke klanten om te zien hoe we op maat kunnen werken en zo uw bedrijf kunnen helpen.

bg-image

Casestudie ACTION

ACTION werkt samen met Daikin voor kilmaatregeling en ventilatie in winkels in Europa.

  Winkel in drukke winkelstraat

  Daikin begrijpt welke positieve impact een comfortabel klimaat in uw winkel heeft op uw klanten, het hele jaar door. Daarom hebben we een combinatie van producten en diensten om de bedrijfsprestaties en het comfortpeil van uw winkel te verbeteren, met minimale energiekosten.

  Supermarkt

  Supermarkten en voedingswinkels hebben specifieke vereisten op het vlak van verwarming, koeling, ventilatie en vrieskoeling. En daarnaast spelen ook energiekosten een zeer belangrijke rol. Ons team voor internationale belangrijke klanten kan uw vaste partner worden om toezicht te houden op alle installaties en het algemene energieverbruik van uw winkel op te volgen.

  Praktijkvoorbeeld supermarkt

  Praktijkvoorbeeld internationale belangrijke klanten: Supermarkt
  Praktijkvoorbeeld internationale belangrijke klanten: tankstations

  Tankstations en supermarkten

  Kleine tot middelgrote ruimtes met veel bezoekers en lange openingsuren hebben gewoonlijk meerdere behoeftes voor HVAC-R-uitrusting. Hoe kleiner de verkoopruimte, hoe kleiner de omzet en hoe belangrijker de werkingskosten. Ontdek hoe we onze producten voor vrieskoeling en warmterecuperatie op maat maken voor tankstations en supermarkten.

  Praktijkvoorbeeld tankstation

  Praktijkvoorbeeld supermarkt

  Restaurant

  Warm water kan op verschillende manieren geproduceerd worden, maar het is niet altijd duurzaam. Een warmtepomp kan niet alleen duurzaam warm water produceren, maar deze kan ook uw verwarming en koeling regelen. Ontdek hoe we een wereldvermaarde restaurantketen geholpen hebben om de zakelijke activiteiten te optimaliseren.

  Praktijkvoorbeeld restaurant

  Praktijkvoorbeeld internationale belangrijke klanten: restaurant

  Hotels

  Daikin heeft innovatieve producten van topkwaliteit voor klimaatbeheer, verwarming en koeling die aan de wisselende vraag van professionals uit de hotelsector voldoen en ondertussen aan gasten het ultieme comfort blijven bieden.

  Praktijkvoorbeeld hotel

  Meer info

  Meer informatie

  Neem voor meer informatie of met vragen over het team voor internationale belangrijke klanten contact op met:

  Daikin Europe N.V. - Kantoor in Brussel

  Chaussée de Mons 1424
  1070 Anderlecht - België

  Tel.: +32 2 529 61 24
  keyaccounts@daikineurope.com

  Meer informatie

  Vind een installateur

  Meer informatie

  Meer informatie