Oplossingen voor elke klimaatbehoefte

Daikin biedt het ruimste assortiment aan systemen en oplossingen voor het verwarmen en koelen voor alle toepassingen en persoonlijke behoeften. Selecteer de gewenste toepassing en vind de juiste oplossing.

Ons productassortiment

Lucht/water warmtepomp met lage temperatuur (LT)

De Daikin Altherma verwarmingssystemen met lage temperatuur (LT) maken gebruik van zeer energiezuinige lucht/water warmtepompen voor het verwarmen, koelen en warm tapwater.

Lucht/water warmtepomp met hoge temperatuur (HT)

Vervang uw oude verwarmingssysteem voor verwarming en warm tapwater eenvoudig met de energiezuinige Daikin Altherma warmtepomp met hoge temperatuur (HT).

Hybride warmtepomp

De Daikin Intergas Hybride warmtepomp combineert hernieuwbare en traditionele energiebronnen op zeer efficiënte wijze voor het verwarmen, koelen en de warmtapwatervoorziening in uw woning.

Lucht/lucht warmtepomp

De Daikin airconditioningsystemen zijn lucht/lucht warmtepompen, die gebruik maken van een hernieuwbare energiebron (buitenlucht) om uw woning op efficiënte wijze te koelen én te verwarmen.

Sky Air

Daikin Sky Air is een compleet airconditioningsysteem dat verwarmt, koelt, ventileert en de lucht zuivert in kleine tot middelgrote gebouwen.

Luchtbehandelingskasten

Daikin biedt zeer efficiënte luchtbehandelingskasten voor zowel kleinschalige als grootschalige ventilatietoepassingen voor het realiseren van een verse, gezonde en comfortabele lucht in elk gebouw.

Besturingssystemen

Van centrale online regeling van uw klimaat in woning tot gebouwbeheersystemen met verschillende zones, met Daikin heeft u altijd alles onder controle.

VRV

Daikin VRV-systemen bieden een complete klimaatoplossing voor zowel grote als kleine gebouwen. Een origineel, innovatief en energiezuinig systeem van Daikin.

Koudetechniek

Betrouwbare en energiezuinige oplossingen van Daikin om te voldoen aan al uw koel- en vriesbehoeften voor diverse commerciële en industriële toepassingen.

Koudwatermachines

Daikin biedt efficiënte en betrouwbare watergekoelde en luchtgekoelde koudwatermachines, maar ook luchtbehandelingskasten en ventilatorconvectoren voor grote of kleine toepassingen.

Biddle-luchtgordijnen

Conditioneer de binnenlucht en voorkom warmteverlies in uw gebouw met een "open deur"-beleid met comfortverhogende en energiebesparende Biddle-luchtgordijnen.