Oplossingen voor elke klimaatbehoefte

Daikin biedt het ruimste assortiment aan systemen en oplossingen voor het verwarmen en koelen voor alle toepassingen en persoonlijke behoeften. Selecteer de gewenste toepassing en vind de juiste oplossing.

DA-21-370-Banner-No-Text-1269x288.png

Op zoek naar comfort voor uw woon-/werkruimte?

Ontdek alle oplossingen van Daikin voor uw woning of praktijk-/werkruimte van dichtbij in ons virtuele Experience Center.

Ons productassortiment

LowTemperature_500x330.png

Lucht/water warmtepompen voor lage temperaturen

De Daikin Altherma verwarmingssystemen voor lage tot middelhoge temperaturen maken gebruik van lucht/water warmtepompen om op een zeer energiezuinige manier woningen te verwarmen, te koelen en te voorzien van warm tapwater.

HighTemperature_500x330.png

Lucht/water warmtepompen voor hoge temperaturen

Vervang uw oude systeem voor verwarming en warm tapwater eenvoudig door onze energiezuinige Daikin Altherma lucht/water warmtepomp voor middelhoge tot hoge temperaturen.

Hybrid_500x330.png

Hybride warmtepompen

Daikin Altherma Hybride warmtepompen combineren hernieuwbare en traditionele energiebronnen op efficiënte wijze voor verwarming, koeling en warm tapwater ter vervanging van of als aanvulling op een traditionele cv-ketel

AirtoAir_500x330.png

Lucht/lucht warmtepompen

Lucht/lucht warmtepompen van Daikin (airconditioningsystemen) gebruiken hernieuwbare energie van de buitenlucht om de woning op een efficiënte manier te koelen én te verwarmen.

GroundSource_500x330.png

Geothermische warmtepompen

Geothermische warmtepompen van Daikin halen warmte uit de grond om op een efficiënte manier te kunnen zorgen voor verwarming, koeling en warm water.

DomesticHotWaterHP_500x330.png

Warmtepompboilers voor warm tapwater

Kies het meest energiezuinige verwarmingssysteem voor warm tapwater op de markt met onze warmtepompboilers.

HPConvector_500x330.png

Warmtepompconvectoren

Daikin Altherma HPC is een warmtepompconvector die verwarming en koeling in één product combineert.

HotWaterTank_500x330.png

Warmtapwatertanks

De warmtapwater-/energieopslagtanks van Daikin zorgen voor warm tapwater, altijd en op vraag. Optimaliseer uw energierendement met extra zonnecollectoren.

SkyAir_500x330.png

Sky Air

Daikin Sky Air is een compleet airconditioningsysteem voor (licht-)commerciële toepassingen, dat verwarmt, koelt, ventileert en de lucht zuivert in middelgrote of kleine gebouwen.

AHU_500x330.png

Luchtbehandelingskasten en ventilatiesystemen

Daikin biedt zeer efficiënte luchtbehandelingssystemen, voor zowel kleinschalige als grootschalige ventilatie, die door elk gebouw verse lucht kunnen laten circuleren.

ControlSystems_500x330.png

Besturingssystemen

Van centrale online regeling van uw klimaat in woning tot gebouwbeheersystemen met verschillende zones, met Daikin hebt u altijd alles onder controle.

VRV_500x330.png

VRV

VRV-systemen Daikin bieden een compleet klimaatproduct voor zowel klein als grote gebouwen, zoals scholen, zorgcentra, kantoorgebouwen, etc. Een origineel, innovatief en energiezuinig product van Daikin.

Chiller_500x330.png

Koudwatermachines/warmtepompen

Daikin biedt efficiënte en betrouwbare watergekoelde en luchtgekoelde koudwatermachines voor alleen koelen of in warmtepompuitvoering, maar ook luchtbehandelingskasten en ventilatorconvectoren voor kleine of grote toepassingen.

Refrigeration_500x330.png

Koel-/vriessystemen

De koel-/vriessystemen van Daikin zijn ontworpen voor betrouwbare en efficiënte industriële en commerciële koeling voor de gehele 'cold chain' 

AirCurtains_500x330.png

Biddle-luchtgordijnen

Voorkom warmteverlies en zorg voor een comfortabele sfeer in uw gebouw met onze Biddle-luchtgordijnen.

Icoon Rooftop 2_16x9.png

Rooftops

Daikin Rooftop is een 'plug & play’ klimaatbeheersingssysteem voor het koelen, verwarmen en ventileren van grote ruimtes.