Oplossingen voor elke klimaatbehoefte

Daikin biedt het ruimste assortiment aan systemen en oplossingen voor het verwarmen en koelen voor alle toepassingen en persoonlijke behoeften. Selecteer de gewenste toepassing en vind de juiste oplossing.

Ons productassortiment

LowTemperature_500x330.png

Lucht/water-warmtepompen met lage temperatuur

De Daikin Altherma verwarmingssystemen met lage temperatuur maken gebruik van lucht/water-warmtepompen om op een zeer energiezuinige manier woningen te verwarmen, te koelen en te voorzien van warm tapwater.

HighTemperature_500x330.png

Lucht/water-warmtepompen met hoge temperatuur

Vervang uw oude systeem voor verwarming en warm tapwater eenvoudig met onze energiezuinige warmtepomp met hoge temperatuur van Daikin Altherma.

Hybrid_500x330.png

Hybride warmtepomp

Combineer hernieuwbare en traditionele energiebronnen op een efficiënte manier met een hybride warmtepomp van Daikin Altherma voor verwarming, koeling en warm water.

AirtoAir_500x330.png

Lucht/lucht-warmtepompen

Lucht/lucht-warmtepompen van Daikin gebruiken hernieuwbare energie van de buitenlucht om uw woning op een efficiënte manier te verwarmen en te koelen.

GroundSource_500x330.png

Geothermische warmtepompen

Geothermische warmtepompen van Daikin halen warmte uit de grond om op een efficiënte manier te kunnen zorgen voor verwarming, koeling en warm water.

DomesticHotWaterHP_500x330.png

Warmtepompen voor warm tapwater

Kies het energiezuinigste verwarmingssysteem voor warm water op de markt met onze warmtepompen voor warm tapwater.

HPConvector_500x330.png

Warmtepompconvector

Daikin Altherma HPC is een warmtepompconvector die verwarming en koeling in één product combineert.

HotWaterTank_500x330.png

Warm tapwaterboilers

De warmtepompen en ketels voor warm tapwater van Daikin zorgen voor warm water op vraag, altijd; optimaliseer uw energierendement met extra zonnepanelen.

SkyAir_500x330.png

Sky Air

Daikin Sky Air is een compleet airconditioningsysteem dat verwarmt, koelt, ventileert en de lucht zuivert in middelgrote of kleine gebouwen.

AHU_500x330.png

Luchtbehandelingskasten en ventilatiesystemen

Daikin biedt zeer efficiënte luchtbehandelingssystemen, voor zowel kleinschalige als grootschalige ventilatie, die door elk gebouw verse lucht kunnen laten circuleren.

ControlSystems_500x330.png

Besturingssystemen

Van centrale online regeling van uw klimaat in woning tot gebouwbeheersystemen met verschillende zones, met Daikin hebt u altijd alles onder controle.

VRV_500x330.png

VRV

VRV-systemen Daikin bieden een compleet klimaatproduct voor zowel grote als kleine gebouwen. Een origineel, innovatief en energiezuinig product van Daikin.

Chiller_500x330.png

Koudwatermachines en luchtbehandelingskasten

Daikin biedt efficiënte en betrouwbare watergekoelde en luchtgekoelde koudwatermachines, maar ook luchtbehandelingsunits en ventilatorconvectoren voor grote of kleine toepassingen.

Refrigeration_500x330.png

Koel-/vriessystemen

De koel-/vriessystemen van Daikin zijn ontworpen voor betrouwbare en efficiënte industriële en commerciële koeling

AirCurtains_500x330.png

Biddle-luchtgordijnen

Voorkom warmteverlies en zorg voor een comfortabele sfeer in uw gebouw met onze Biddle-luchtgordijnen.

Icoon Rooftop 2_16x9.png

Rooftops

Daikin Rooftop is een 'plug & play’ klimaatbeheersingssysteem voor het koelen, verwarmen en ventileren van grote ruimtes.