Ons productassortiment

Lucht/lucht-warmtepompen

Lucht/lucht warmtepomp

De Daikin airconditioningsystemen zijn lucht/lucht warmtepompen, die gebruik maken van een hernieuwbare energiebron (buitenlucht) om uw woning op efficiënte wijze te koelen én te verwarmen.

Lucht/water met lage temperatuur

Lucht/water warmtepomp voor lage temperaturen (LT)

De Daikin Altherma verwarmingssystemen voor lage temperaturen (LT) maken gebruik van zeer energiezuinige lucht/water warmtepompen voor het verwarmen, koelen en warm tapwater.

Lucht-water warmtepomp middelhoge temperaturen

Lucht/water warmtepomp voor middelhoge temperaturen

Lucht/water warmtepompen voor middelhoge temperaturen (MT): de ideale en energiezuinige vervanging van cv-ketels voor verwarming, koeling en warm tapwater.

Lucht/water met hoge temperatuur

Lucht/water warmtepomp voor hoge temperaturen (HT)

Vervang uw oude verwarmingssysteem voor verwarming, koeling en warm tapwater eenvoudig met de energiezuinige Daikin Altherma warmtepomp voor hoge temperaturen (HT).

Hybride warmtepomp

Hybride warmtepomp

De Daikin Altherma Hybride warmtepomp combineert hernieuwbare en traditionele energiebronnen op zeer efficiënte wijze voor het verwarmen, koelen en de warmtapwatervoorziening in uw woning.

EGSAH-X-D9W_ip4.png

Daikin Altherma 3 GEO

De Daikin Altherma 3 GEO is de beste oplossing om ruimtes te verwarmen en sanitair warm water te leveren in koude klimaten, met de flexibiliteit om zo nodig in de zomer voor koeling te zorgen.

Daikin Altherma HPC

Warmtepompconvector

Daikin Altherma HPC is een warmtepompconvector die in één systeem de beste oplossingen biedt voor het verwarmen én koelen van woningen.

Koeling

Koudetechniek

Betrouwbare en energiezuinige oplossingen van Daikin om te voldoen aan al uw koel- en vriesbehoeften voor diverse commerciële en industriële toepassingen.

Sky Air

Sky Air

Daikin Sky Air is een compleet airconditioningsysteem dat verwarmt, koelt, ventileert en de lucht zuivert in kleine tot middelgrote gebouwen.

VRV

VRV

Daikin VRV-systemen bieden een complete klimaatoplossing voor zowel grote als kleine gebouwen. Een origineel, innovatief en energiezuinig systeem van Daikin.

air purification

Luchtzuivering

De luchtreinigers van Daikin verlichten de symptomen van astma en allergieën door stof en pollen te verwijderen en houden u gezond door bacteriën en virussen te doden.

Intelligente besturingssystemen

Besturingssystemen

Van centrale online regeling van uw klimaat in woning tot gebouwbeheersystemen met verschillende zones, met Daikin hebt u altijd alles onder controle.

Koelaggregaten

Koudwatermachines-warmtepompen

Daikin biedt efficiënte en betrouwbare watergekoelde en luchtgekoelde koudwatermachines/warmtepompen, maar ook luchtbehandelingskasten en ventilatorconvectoren voor grote of kleine toepassingen.

Ventilatie

Ventilatiesystemen

Daikin heeft verschillende ventilatiesystemen die een verse, gezonde en comfortabele omgeving bieden voor residentiële, commerciële en industriële ruimtes, van kleine warmteterugwinningssystemen tot grootschalige luchtbehandelingskasten.

air-handling-units-header.jpg

Luchtbehandelingskasten

Daikin biedt zeer efficiënte luchtbehandelingskasten voor zowel kleinschalige als grootschalige ventilatietoepassingen voor het realiseren van een verse, gezonde en comfortabele lucht in elk gebouw.

Biddle-luchtgordijn

Biddle-luchtgordijnen

Conditioneer de binnenlucht en voorkom warmteverlies in uw gebouw met een "open deur"-beleid met comfortverhogende en energiebesparende Biddle-luchtgordijnen.

Rooftop_header.jpg

Rooftops

Een Daikin Rooftop is een 'plug & play’ klimaatbeheersingssysteem voor het koelen, verwarmen en ventileren van grote ruimtes.

Uno_Truck_Website1.jpg.jpg

Transportkoeling

Daikin biedt, in samenwerking met Zanotti, een breed scala aan transportkoelingsoplossingen, op maat gemaakt en volledig afgestemd op uw behoeften.

Oplossingen voor elke klimaatbehoefte

Daikin biedt het grootste assortiment aan klimaatoplossingen voor alle omgevingen en persoonlijke voorkeuren. Selecteer hier uw toepassing en vind de juiste oplossing.