Neem de controle over het comfort en de energiekosten van uw grote gebouw

Beheer het comfort en uw energiekosten

Met de energiezuinige klimaatoplossingen van Daikin voor scholen en universiteiten, kunt u de bedrijfskosten van uw schoolgebouw aanzienlijk verlagen en zorgen voor een gezond en duurzaam binnenklimaat. Goede ventilatie is hierbij erg belangrlijk.

Focus op het (werk)klimaat

Uw (werk)klimaat is onze prioriteit. Met de klimaatoplossingen van Daikin kunnen uw medewerkers, docenten en leerlingen comfortabel werken, studeren en verblijven. Wij bieden u de meest energiezuinige systemen, zodat u zich comfortabel kunt focussen op andere activiteiten. 

Investeer in uw energierendement

Met een investering in Daikin systemen, kunt u op de lange termijn geld besparen. Uw kosten voor verwarming en koeling bedragen minimaal 50% van uw energieverbruik, dus een energiezuinige klimaatoplossing heeft al snel een behoorlijke impact op uw totale energiekosten.

energyefficiency_offices.png

Uw Daikin contactpersoon

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heeft u binnen Daikin één vaste contactpersoon voor uw gehele project. Hij zal uw aanspreekpunt zijn bij elke fase van het project; van de eerste brainstormsessie tot het onderhoud na de installatie.

Een complete klimaatoplossing voor uw (school)gebouw

Van energiezuinige airconditioning- en verwarmingssystemen tot onze ventilatiesystemen, intelligente bedieningen en gebouwbeheersystemen, Daikin heeft de klimaatoplossing voor uw kantoren, scholen en andere (grote) gebouwen. U vindt hier meer informatie over de beschikbare mogelijkheden voor uw gebouw.

1 5 4 2 3 6 building.jpg

1. Entree en receptie

  • Minimaliseer het verlies van warme en koude lucht via de ingang met onze Biddle luchtgordijnen en bespaar tot 72% door deze op onze warmtepompen aan te sluiten in plaats van het elektriciteitsnet
  • Intelligente software maken klimaatregeling eenvoudig in heel het gebouw en met ons gebouwbeheersysteem kunt u alle aspecten van uw gebouw (verwarming, koeling, elektriciteit, verlichting, liften, enz.) integreren en aansturen

2. Kantoorruimte

  • De unieke, Fully Flat cassette past naadloos in verlaagde plafondtegels en verstoort met zijn stille werking de concentratie van de kantoormedewerkers niet
  • Verse, zuivere en gezonde lucht zonder schimmels en allergenen

3. Vergaderzalen

  • Gebruik vloerverwarming bij hoge plafonds om de lucht dicht bij de grond te verwarmen

4. Keuken en toilet

  • Integreer op een gemakkelijke manier warm water oplossingen voor keukens en toiletten

5. Serverruimte

  • Betrouwbare technische koeling tot -20°C voor uw serverruimtes

6. Vergaderzaal

  • De intelligente bewegingssensor past de luchtstroom aan wanneer er mensen in de ruimte worden gedetecteerd en schakelt het systeem automatisch over naar een energiebesparende modus of schakelt zich uit wanneer de ruimte leeg is

De verschillende Daikin verwarmingssystemen zijn ontworpen om naadloos in uw schoolgebouw geïntegreerd te worden.

Cassettes voor kantoren en grote gebouwen

Cassettemodellen

Onze plafondinbouwmodellen zijn ontworpen voor een optimale luchthoeveelheid in alle typen kleine en grote ruimtes, zodat u kostbare commerciële ruimte vrijhoudt op de wand en vloer. Met het grootste assortiment op de markt garanderen we een optimaal systeem voor uw gebouw en interieur.

Ontdek onze "Fully Flat" cassette

Ontdek onze "Roundflow" cassette

plafondinbouwunits voor kantoren

Kanaalmodellen

Kanaal(inbouw)modellen zijn ideaal voor elk type interieur, omdat ze door hun compacte afmeting uitstekend passen in lage plafondruimtes. Doordat ze onopvallend worden weggewerkt in verlaagde plafonds, zijn alleen de aanzuig- en uitblaasroosters zichtbaar.

wandmodellen voor kantoren

Wandmodellen

Onze wandmodellen worden internationaal bekroond om hun ontwerp. Deze binnendelen passen in elk interieur en maken met hun strakke en elegante design klimaatregeling stijlvol.

Plafondonderbouwmodellen voor kantoren en grote gebouwen

Plafondonderbouwmodellen

Plafondonderbouwmodellen zijn ontworpen voor flexibiliteit. Deze systemen zijn deaal voor ruimtes zonder verlaagde plafonds of met een beperkte vloerruimte. Met de afzonderlijke lamelbediening en de verschillende uitblaashoeken past het systeem in elk interieur.

Vloermodellen voor kantoren en grote gebouwen

Vloermodellen

De vloermodellen zijn ideaal voor ruimtes met hoge plafonds. De nabijheid bij de vloer is optimaal voor het verwarmen of koelen van de ruimte rondom het binnendeel. 

Eenvoudige vervanging van uw bestaande systemen

Daikin systemen zijn bij uitstek geschikt om de bestaande systemen in uw (school)gebouw te vervangen. Met grote energiebesparingen en minimale installatiekosten kunt u uw investering snel terugverdienen.

replacement_logo.png
Hergebruik bestaande leidingen en bedrading in kantoren en grote gebouwen

Bij onze oplossingen voor schoolgebouwen wordt het bestaande leidingwerk hergebruikt voor kortere montagetijden en lagere installatiekosten. 

Minimaliseer de installatiekosten in kantoren en grote gebouwen

Flexibele binnendelen, zoals het "Fully Flat" cassettemodel van Daikin, passen in elk standaard systeemplafond om de installatiekosten te minimaliseren.

Werkt samen met uw toestellen van derden in kantoren en grote gebouwen

De intelligent Touch Manager (iTM) is een mini-GBS (gebouwbeheersysteem) dat samenwerkt met uw Daikin systemen en systemen van derden.

Van kleine kantoren en scholen tot grote gebouwen

Of uw project nu groot of klein is, Daikin heeft dé klimaatoplossing voor uw gebouw. Selecteer hier de grootte van uw gebouw en vind de juiste oplossing.

 
office-small-710x460.png

Kleine kantoren

Onze Sky Air-systemen zijn ideaal voor kleinere ruimtes, met een aparte bediening voor elk binnendeel.

Schoolgebouw - klaslokaal1.jpg

Middelgrote (kantoor)gebouwen en scholen

Onze VRV-systemen voorzien in al uw klimaatbehoeften. Ideaal voor kleine tot middelgrote ruimtes, met de mogelijkheid om uw systemen centraal of afzonderlijk te bedienen.

Ziekenhuis - gebouw2 met medewerkers.jpg

Grote (school)gebouwen

Koudwatermachines en luchtbehandelingskasten zijn de optimale oplossing voor middelgrote tot grote ruimtes en gebouwen en voldoen aan al uw klimaatvereisten met een centraal besturingssysteem.

Office-lobby-710x460.png

Centrale kantoorruimtes

Biddle-luchtgordijnen verbeteren de stabiliteit van het binnenklimaat door het verlies van verwarming en koeling te beperken. Biddle-luchtgordijnen verhogen het energierendement met maximaal 72%.

offices-controls.png

Intelligente bediening

Met het mini-gebouwbeheersysteem (GBS) intelligent Touch Manager (iTM) heeft u uw klimaat altijd en overal onder controle. Kies tussen een centrale of lokaal beheerde bediening, stel timerprogramma's in, optimaliseer uw energieverbruik met onze energiebeheertools en integreer het systeem op eenvoudige wijze met systemen van derden.

freshair.png

Zuivere lucht

Breng zuivere en gezonde lucht binnen met onze luchtbehandelingskasten. Ideaal voor middelgrote tot zeer grote ruimtes en compatibel met alle Daikin airconditioningsystemen. Alles voor het beste klimaat om u heen.

Frisse scholen

Volgens de RVO is een frisse school een schoolgebouw (basis- of voortgezet onderwijs) met een laag energiegebruik en een gezond binnenmilieu als het gaat om luchtkwaliteit, temperatuur, comfort, licht en geluid. 

Klik hieronder en lees alles over een 'school'voorbeeld van een frisse school klasse B project, waarbij klimaat- en ventilatiebeheersingssystemen zijn gecombineerd. 

Immogra office

Immogra case

Read how Daikin’s VRV IV system delivers modern aesthetics with invisible integration of HVAC.

Claerhout Communication House office case

Read about why advertising agency Claerhout Communication House opted for our VRV total solution for their new open landscape office building.

Claerhout Communication house
Velocity

Velocity

Ontdek hoe Daikin Velocity heeft geholpen om haar groene imago te verbeteren door het Daikin VRV heat recovery systeem te installeren.

Zakencentrum VMD

Ontdek hoe onze warmtepompen een totaaloplossing voor klimaatregeling bieden voor het hoogste kantoorgebouw van Kroatië.

Zakencentrum VMD
Kristaltoren

Crystal Tower

Ontdek hoe Daikin een modern, energiezuinig en veelzijdig aircosysteem voor het hele gebouw biedt.

Torre Serenissima

De Torre Serenissima, een kantoorgebouw van 11 verdiepingen, dient als het hoofdkantoor van de Brescia Padova Motorway in Verona (Italië). De Torre Serenissima was uitgerust met een verouderd R-22 koudemiddelsysteem en we gaven het een volledige upgrade om meer energierendement en comfort te bereiken.

Torre Serenissima
supplier_serviceprovider1200x340.jpg
 

Daikin Service staat voor u klaar

Met goed onderhoud verlengt u niet alleen de levensduur van uw HVAC-installatie, waardoor uw investeringskosten lager zijn; u heeft daardoor ook een efficiënter systeem, waardoor u de operationele kosten vermindert. Daarnaast heeft uw installatie door een lager veiligheidsrisico, zodat u voldoet aan de wet- en regelgeving en de productiviteit en de gezondheid van uw werknemers niet in het gedrang komt.

Meer info