Daikin | Innovatieve en toonaangevende technologie

Innovatieve en toonaangevende technologie

Bij Daikin hebben we een passie voor oplossingen die te maken hebben met de lucht rondom ons. Ontdek de technologieën die we gebruiken om een perfecte leef- en werkomgeving voor onze klanten te creëren.

replacementtechnology-710x460.png

Vervangingstechnologie

Update of vervang uw systeem om het energierendement te verbeteren, de energiekosten te verlagen en onverwachte storingen te voorkomen voor een betrouwbaar comfort, het hele jaar door.

header_bluevolution_710x460.jpg

Bluevolution

De verbeterde Split-range van de volgende generatie met het koudemiddel R-32 voor een optimaal comfort, hoog energierendement met een lagere ecologische impact.

header-vrv-v2.png

Variable Refrigerant Volume (VRV)

Het VRV-systeem is het eerste energiezuinige warmtepompsysteem, waarbij meerdere ruimtes gekoeld en verwarmd kunnen worden met een individuele zoneregeling.

header-heating-domestic-hot-water.png

Daikin Altherma

Met meer dan 55 jaar ervaring in de ontwikkeling van warmtepompen, heeft Daikin een assortiment warmtepompen die de bedrijfskosten verlagen en een hoog energierendement leveren.

seasonal_efficiency.jpg

Seizoensrendement

Een geavanceerde methode om energiezuinigere technologieën te ontwikkelen en te introduceren voor HVAC-R systemen om zo vooruit te lopen op de regelgeving.

inverter_technology.jpg

Invertertechnologie

Een innovatieve technologie die het energierendement maximaliseert voor comfortabele temperaturen, het hele jaar door.

EDC-header.png

European Development Center (EDC)

In het eigen European Development Center (EDC) doet Daikin uitgebreid onderzoek naar en ontwikkelt de nieuwste klimaattechnologieën voor de Europese markt.

compressor.jpg

Daikin compressoren

Daikin heeft altijd een pioniersrol vervuld, als het gaat om compressortechnologie en beschikt zo over een uitgebreid assortiment swing-, scroll- en monoschroefcompressoren.