Producten van Daikin voor sportschool- en ontspanningsinfrastuctuur

De eenvoudige route naar verduurzaming voor woningcorporaties en VVE’s

Sociale huurwoningen en huurwoningen in de vrije sector moeten klaargemaakt worden voor de energietransitie. Lees meer over de voordelen van duurzaam verwarmen met een Daikin Intergas hybride warmtepomp voor uw huurwoningen.

Roundflow_03_003_installation-picture_mobile.jpg

Verduurzaming in de woningsector

Verduurzaming van de residentiële markt in Nederland is een enorme uitdaging voor woningcorporaties, VVE’s en huiseigenaren. Toch wordt deze sector gezien als de ‘startmotor’ in de energietransitie naar een CO2 neutrale energievoorziening in 2050, zoals de Nederlandse overheid ten doel gesteld heeft in het klimaatakkoord: om de uitstoot van CO2 terug te dringen, moeten uiteindelijk alle woningen van het aardgas af. De corporaties hebben samen met de regering en belangenorganisaties van huurders afgesproken dat de gemiddelde corporatiewoning in 2021 een energielabel B heeft, en in 2030 de helft minder CO2 uitstoot ten opzichte van 1990.

verlaag de kosten en het verbruik

Daikin de ervaren partner

Samen met partners in de installatiebranche denkt Daikin mee hoe zowel sociale huurwoningen als huurwoningen in de vrije sector voor de energietransitie klaar te maken. Daikin is ervaren in het helpen van woningcorporaties deze enorme sprong voorwaarts te kunnen maken. Er is altijd een Daikin oplossing als het gaat om verduurzaming van bestaande woningen die ook betaalbaar moeten blijven. Duurzaamheid zit in het DNA van onze organisatie en Daikin is in de energietransitie dan ook partner voor overheid, installateurs, adviseurs en eindgebruikers. We nemen onze verantwoordelijkheid als koploper in warmtepomp technologie en bieden een breed scala duurzame oplossingen.

ontspanning in sportschool en kuuroord

Besparen op energiekosten

Door een bestaande CV installatie te vervangen met een Daikin Intergas hybride warmtepomp toepassing verbetert het energielabel met één tot twee stappen.

 

 

Musea en tentoonstellingsruimtes

Investeren in verduurzaming ten gunste van corporatie én huurder

Het energielabel draagt voor een belangrijk (en zwaarwegend) deel bij aan de woningwaarderingspunten (WWS). Diverse corporaties gaan uit van de te realiseren besparing op gas en elektra en rekenen dit uit in het voordeel van de woonlasten voor de bewoner.

 

producten van daikin voor restaurants

Lage investering en ISDE subsidie maakt een warmtepomp betaalbaar

Op een Daikin hybride warmtepomp ontvangt u bij renovatie van een woning een ISDE subsdie vanaf €1.600 inclusief btw. Klik hier voor de meest actuele informatie .

Ontspanning in stadions

Snel en eenvoudig te installeren.

Elke woning is anders, en daarom biedt Daikin een breed portfolio aan van verschillende soorten warmtepompen. Er is altijd een passende Daikin oplossing: van een betaalbare en eenvoudig toe te passen hybride oplossing op een bestaande installatie, tot en met all-electric warmtepomp oplossingen in specifieke, bestaande situaties. Bovendien zijn onze warmtepompen eenvoudig en snel te installeren door uw eigen huisinstallateur: de benodigde montagetijd blijft beperkt, omdat er geen f-gassen handelingen vereist zijn.

 

Casestudie Woningbouwvereniging Baston Wonen

Hoe verbeter je het energielabel van 39 appartementen uit de jaren ’80 zonder grootschalige renovatie?

Dankzij de Daikin warmtepomp oplossingen werd een forse energiebesparing bij verduurzaming in de huursector gerealiseerd: van energielabel ­G naar A.

Casestudie Woningstichting Tubbergen

Verduurzamen in de sociale woningbouw: omdat het moet én omdat het kan.

Sociale huurwoningen zijn vaak rijtjeshuizen en mensen wonen relatief dicht op elkaar. Lees meer over de betaalbare en rendabele warmtepomp oplossing van Daikin en hoe uitdagingen met betrekking tot geluid en beperkte ruimte.

 

Meer info