Skip to main content

Daikin Experience @VSK

Wij kijken met trots terug op een succesvolle Daikin Experience @VSK, waarbij wij zowel op VSK 2022 als in het recent geopende Daikin Experience Center veel relaties hebben mogen verwelkomen. 

Heeft u de Daikin Experience @VSK gemist? Of wilt u met uw eigen collega's of klanten het Daikin Experience Center bezoeken? Wij verwelkomen u graag! 

Ontdek uw Daikin wereld in ons nieuwe Experience Center

Met de opening van ons eerste Experience Center is het mogelijk om u een persoonlijke Daikin-beleving te bieden, waarbij u onze producten van dichtbij kunt zien en voelen. Stap samen met ons de wereld van Daikin binnen!

Plan nu direct een bezoek aan het Daikin Experience Center

Wij heten u graag van harte welkom in ons Experience Center in Breukelen om de Daikin wereld te ontdekken. Wij laten u graag zien hoe onze hoge kwaliteit binnenklimaatoplossingen bij u thuis of in uw gebouw zorgen voor een optimaal en duurzaam comfort.

Wij nemen u mee in de verschillende mogelijkheden om diverse woon-/werkruimtes te voorzien van Daikin airconditioning. Ook kunt u ontdekken welke oplossingen er zijn voor duurzame verwarming met een Hybride of All electric warmtepomp.

Impressie Daikin Experience @VSK

Oplossingen voor elke klimaatbehoefte

Of het nu gaat om koelen, verwarmen, ventilatie, vriezen, luchtgordijnen of intelligente besturingssystemen, Daikin heeft de ervaring én het grootste assortiment klimaatoplossingen voor alle omgevingen, afgestemd op uw behoeften en persoonlijke voorkeuren. Selecteer hier een toepassing en vind de juiste oplossing. 

 

Meer informatie

Vind een installateur

Meer informatie

Meer informatie