De marktleider in aircoproducten

De marktleider in aircoproducten

Dankzij ons uitgebreid aanbod aan energiezuinige airconditioners, zal u altijd een oplossing voor koeling en verwarming vinden die voldoet aan uw behoeften.

energiezuinige aircotechnologieën voor de toekomst

Energiezuinige technologieën voor de toekomst

Onze airconditioningsystemen hebben de hoogste energielabels op de markt. Met een focus op hernieuwbare energie en besparingen dankzij onze invertertechnologie, haalt u uw voordeel uit een energiezuinige totaaloplossing met een optimaal comfort en het hoogste rendement. Onze toewijding voor (totaal)oplossingen voor een beter binnen- en buitenklimaat, garandeert dat Daikin systemen niet alleen voldoen aan, maar ook jaren vooruitlopen op de regelgeving.

airconditioning goed ontwerp emura

Een goed ontwerp valt niet op

We hebben zo veel verschillende typen airconditioningsystemen, dat we samen met u zeker een klimaat kunnen creëren dat perfect in uw interieur past.

optimaal comfort airconditioning

Uw comfort is onze prioriteit

Onze airconditioners doen meer dan alleen het koelen van lucht. Ze regelen de temperatuur, de verwarming, het vochtpeil en de luchtzuiverheid om u een optimaal klimaat en comfort te bieden.

bediening van airconditioning

Beheer uw energieverbruik

Een klimaatregeling moet eenvoudig, slim, gebruiksvriendelijk en energiezuinig zijn. Of u nu op zoek bent naar een oplossing voor uw woning of uw bedrijf, onze systemen helpen u om de controle te krijgen over uw klimaat.

Splitaircosysteem voor één ruimte

Voor één kamer

Een enkel-splitsysteem verbindt een binnenunit met een buitenunit, voor een gemakkelijke installatie en eenvoudige koeling en verwarming.

multisplitairconditioning voor uw woning

Voor uw volledige woning

Met lucht/lucht-warmtepompen van Daikin, kunt u tot vijf binnenunits op een buitenunit aansluiten, om tot vijf kamers efficiënt te koelen of verwarmen. De temperatuur kan voor elke kamer afzonderlijk geregeld worden.

airconditioning voor commerciële gebouwen

Voor commerciële en industriële gebouwen

The Daikin Direct Expansion (DX) en het op water gebaseerd systeem verbindt een onbeperkt aantal binnenunits met een buitenunit, voor het leveren van koeling, verwarming, ventilatie en warm water. De temperatuur kan voor elke kamer en zone afzonderlijk geregeld worden.

Verschillende modellen voor uw interieur

FTXJ-AW_02_001.jpg

Wandmodellen

Wandmodellen van Daikin zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en configuraties, allemaal internationaal erkent voor het goede waarde en uitstekend ontwerp.

vloermodel airconditioning

Vloermodel

De vloermodellen verdelen de gekoelde lucht of geven warmte, net zoals een traditionele radiator. Het gestroomlijnde ontwerp en de golvende lijnen passen perfect in moderne interieurs.

conceiled-ceiling.png

Kanaalmodel

Kanaalmodellen passen perfect in elk interieur en zijn ideaal voor ruimtes met een verlaagd plafond. Ze worden onopvallend weggewerkt in het plafond, zodat alleen de luchtroosters zichtbaar zijn.

airconditioningcassette

Cassettemodel

Onze cassettemodellen zijn ontworpen voor een optimale luchtverdeling en comfort in kleine en grote ruimtes. Door de plafondinbouw blijft er ruimte vrij aan de wand en op de vloer. Met het grootste assortiment op de markt garanderen we een perfect systeem en optimaal comfort voor uw gebouw en interieur.

ceiling-suspended.png

Plafondonderbouwmodel

Plafondonderbouwmodellen zijn ideaal geschikt voor hoge ruimtes zonder verlaagd plafond of met een beperkte vloerruimte. Het systeem is heel flexibel: met de afzonderlijke lamelbediening en de verschillende uitblaashoeken kan het systeem aan elke kamerindeling worden aangepast, zonder het te verplaatsen. 

Airconditioning voor elk type gebouw

Of u nu een woning- of gebouweigenaar, retailer of hotelmanager bent, de warmtepompen van Daikin zorgen voor een perfect klimaat en optimaal comfort. Selecteer hier uw toepassing en vind de juiste oplossing.