Skip to main content

De marktleider in airconditioningsystemen

Dankzij ons uitgebreid aanbod aan energiezuinige airconditioners, is er altijd een oplossing voor koeling en verwarming die voldoet aan jouw behoeften.

De voordelen van een Daikin airco

1. Een aangename zomer

Je kunt deze zomer al genieten van jouw Daikin airco. Onze oplossingen worden in Europa geproduceerd en zijn direct uit voorraad leverbaar. Daikin heeft een ruim assortiment aan passende airco-binnendelen in diverse designs en kleuren. Je hebt al een Daikin airco vanaf €2.090,-* (incl. installatie).

* Prijspeil per 1 april 2022. De genoemde prijzen zijn indicatief; de installateur bepaalt de definitieve prijs van de installatie op basis van jouw woning.

3. Energiezuinig: A+++

Een Daikin airco is een lucht-lucht warmtepomp, hiermee kan je zowel koelen als (gasloos) verwarmen. Voor het koelen van je slaapkamer verbruik je gemiddeld 80kWh per jaar. Een kwart van de opbrengst van één zonnepaneel is vaak al voldoende om dit terug te verdienen. 

2. 10 jaar garantie

Dankzij onze jarenlange ervaring, weten we hoe wij betrouwbare
klimaatoplossingen moeten maken. Wij geven je standaard 5 jaar fabrieksgarantie op onderdelen én bieden tot 10 jaar verlengde garantie! Vraag jouw installateur naar de mogelijkheden.

 

4. De unieke voordelen van een Daikin airco

  • Alleen Daikin airco's zijn voorzien van een luchtreinigingsfunctie: de gepatenteerde Daikin Flash Streamer technologie elimineert pollen, schimmels, allergenen, virussen, nare geurtjes en meer.
  • Gebruiksgemak met de Daikin Onecta app: je kan je Daikin airco bedienen met je telefoon, waar je ook bent en altijd je verbruik inzien.
  • Ssssssht: Daikin, dé stilste airco in de markt.
energiezuinige aircotechnologieën voor de toekomst
energiezuinige aircotechnologieën voor de toekomst

Energiezuinige technologieën voor de toekomst

Onze airconditioningsystemen hebben de hoogste energielabels op de markt. Met een focus op hernieuwbare energie en besparingen dankzij onze invertertechnologie, haal je jouw voordeel uit een energiezuinige totaaloplossing met een optimaal comfort en het hoogste rendement. Onze toewijding voor (totaal)oplossingen voor een beter binnen- en buitenklimaat, garandeert dat Daikin systemen niet alleen voldoen aan, maar ook jaren vooruitlopen op de regelgeving.

airconditioning goed ontwerp emura

Een goed ontwerp valt niet op

Dankzij ons groot assortiment van binnenunits en ontwerpopties, zal u altijd een klimaatoplossing vinden die bij uw interieur past.

optimaal comfort airconditioning
optimaal comfort airconditioning

Jouw comfort is onze prioriteit

Onze airconditioners doen meer dan alleen het koelen van lucht. Ze regelen de temperatuur, de verwarming, het vochtpeil en de luchtzuiverheid om je een optimaal klimaat en comfort te bieden.

bediening van airconditioning
bediening van airconditioning

Beheer jouw energieverbruik

Een klimaatregeling moet eenvoudig, slim, gebruiksvriendelijk en energiezuinig zijn. Of je nu op zoek bent naar een oplossing voor jouw woning of bedrijf, onze systemen helpen je om de controle te krijgen over jouw klimaat.

Splitaircosysteem voor één ruimte

Voor één kamer

Een enkel-splitsysteem verbindt een binnenunit met een buitenunit, voor een gemakkelijke installatie en eenvoudige koeling en verwarming.

multisplitairconditioning voor uw woning

Voor uw volledige woning

Met lucht/lucht-warmtepompen van Daikin, kun je tot vijf binnenunits op een buitenunit aansluiten, om tot vijf kamers efficiënt te koelen of verwarmen. De temperatuur kan voor elke kamer afzonderlijk geregeld worden.

NIEUW: Sluit een tank voor sanitair warm water en 3 binnenunits aan op uw lucht/lucht-warmtepomp.

 
airconditioning voor commerciële gebouwen

Voor commerciële en industriële gebouwen

The Daikin Direct Expansion (DX) en het op water gebaseerd systeem verbindt een onbeperkt aantal binnenunits met een buitenunit, voor het leveren van koeling, verwarming, ventilatie en warm water. De temperatuur kan voor elke kamer en zone afzonderlijk geregeld worden.

Verschillende modellen voor jouw interieur

Airconditioning voor elk type gebouw

Of je nu een woning- of gebouweigenaar, retailer of hotelmanager bent, de warmtepompen van Daikin zorgen voor een perfect klimaat en optimaal comfort. Selecteer hier jouw toepassing en vind de juiste oplossing.

Vind een installateur

Meer informatie

Meer informatie

Vind een installateur

Meer informatie