Skip to main content

Daikin Transport Refrigeration introduceert Exigo, de volgende generatie in trailerkoeling

Daikin onthult eerste transportkoelingsunit op Solutrans

Oostende, België, 10 november 2021

Daikin Transport Refrigeration, een dochteronderneming van Daikin Industries ltd, wereldwijd marktleider op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en koelsystemen, onthult "Exigo", de volgende generatie van trailerkoeling. Daikin Transport Refrigeration breidt hiermee zijn portfolio aan koelunits voor wegtransport uit.

De Exigo E1500, een motoraangedreven 15 kW koelunit, is de eerste trailerunit die vele industriële primeurs in één unit verenigt. De Exigo biedt naast betrouwbaarheid een lager energieverbruik, een geoptimaliseerde luchtstroom voor een nauwkeurige en efficiënte temperatuur, een snellere pull-down en on-grid efficiëntie. Tevens kenmerkt de unit zich door minder onderhoud en stilstand en een eenvoudige bediening van de unit in combinatie met fleet management.

Breng een bezoek aan onze Stand 4 B086 op Solutrans en kom meer te weten over de Daikin producten en oplossingen voor de gehele cold chain.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie ga naar onze website daikin.nl/transportkoeling of neem contact op met:

Steven Pieters Sales Manager Transport Refrigeration    +31 6 82 79 93 52    pieters.s@daikin.nl

Voor alle informatie over de internationale vakbeurs voor wegtransport SOLUTRANS, die plaatsvindt van 16 tot 20 november in Lyon (F.), ga naar https://www.solutrans.eu

 

Gerelateerde artikelen

  • 4 stappen naar CO2-reductie voor verwarming van woningen

    Eén van de grootste uitdagingen op de weg naar een gezond en duurzaam milieu en een CO2-neutrale samenleving, is het maximaliseren van het gebruik van hernieuwbare energie. Dat geldt in het bijzonder voor het verwarmen van onze woningen. Het merendeel van alle woningen wordt nog niet met een duurzaam verwarmingssysteem verwarmd.
  • Daikin breidt circulaire economie-programma verder uit

    De uitbreiding van het LooP by Daikin programma betekent een aanzienlijke toename van de duurzaamheid in Europa: jaarlijks zal 250.000 kg minder nieuw koudemiddel worden geproduceerd dankzij het circulaire economie programma.pa.
  • Action gaat samen met Daikin koudemiddelen hergebruiken

    Action breidt de samenwerking met Daikin verder uit in de vorm van een revolutionair nieuw project: het recyclen van koudemiddelen uit winkels die gerenoveerd worden.

Meer informatie

Vind een installateur

Meer informatie

Meer informatie