Skip to main content

Daikin lanceert meest compacte koeloplossing: de Mini-ZEAS

Daikin Mini-ZEAS

De nieuwe koeloplossing van Daikin voor kleine distributeurs in de voedingsindustrie helpt bij het garanderen van optimale voedselopslag door nauwkeurige temperatuurregeling daar waar kleine(re) koelcapaciteiten vereist zijn.

Gedreven door de huidige markttendens naar meer duurzaamheid en kleinere supermarkten in de bebouwde omgeving heeft Daikin haar meest compacte koeloplossing geïntroduceerd: de Mini-ZEAS. Deze nieuwe oplossing voor koeltoepassingen met een kleine capaciteit is ideaal voor restaurants, benzinestations of kleine distributeurs in de voedingsindustrie. Op de Daikin Mini-ZEAS condensingunits kunnen meerdere verdampers en koelmeubels worden aangesloten.

De hoge rendement condensingunits zijn uitgerust met betrouwbare Daikin scroll-invertercompressoren en DC-ventilatormotoren. Deze technologie maken nauwkeurige controle van de capaciteit van het systeem mogelijk en leiden daardoor tot een verbeterde productkwaliteit en een hoger energetisch rendement. Met een waarde van meer dan 4 beschikt de Daikin Mini-ZEAS over de hoogste SEPR op de markt in zijn capaciteitsklasse.

De Daikin Mini-ZEAS maakt indruk door het zeer compacte ontwerp. Een klein vloeroppervlak en een laag gewicht zorgen voor een eenvoudige installatie en flexibel gebruik van de volledig verpakte plug & play koeling. Het is daarom ideaal voor plaatsen waar de beschikbare ruimte beperkt is.

Een Modbus-(communicatie)interface maakt eenvoudige integratie in gebouwbeheersystemen (GBS) mogelijk.

Door het gebruik van speciaal ontworpen hoogwaardige isolatie op panelen, compressoren en condensorventilatoren en de unieke nachtbedrijfsmodi zijn we in staat om de geluidsemissies te beperken tot een minimum. Met slechts 31 dB(A) maakt dit de Daikin Mini-ZEAS tot een van de stilste oplossingen op de markt.

Met de nieuwe Mini-ZEAS heeft Daikin een serie compacte en uiterst efficiënte koelcondensingunits ontwikkeld, die prestaties combineert met lage energiekosten, een kleine voetafdruk en lage geluidsemissies met de betrouwbaarheid van Daikin.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie over de Daikin oplossingen voor commerciële koeling contact op met onze collega's van Sales Support op 088 324 54 55 of stuur een e-mail naar verkoop@daikin.nl.

Andere persberichten

Meer informatie

Vind een installateur

Meer informatie

Meer informatie