Skip to main content

Afbreken van huisstof (uitwerpselen en karkassen van mijten) dat symptomen van niet-seizoensgebonden griep veroorzaakt

Het werd bevestigd dat de Streamer-technologie huisstof (uitwerpselen of karkassen van mijten) dat niet-seizoensgebonden allergieën veroorzaakt, afbreekt. Het werd ook vastgesteld dat wanneer niet-seizoensgebonden en seizoensgebonden allergieën worden gecombineerd, dat er zich allergische symptomen kunnen ontwikkelen of dat ze erger kunnen worden, maar dat deze stoffen die dit veroorzaken tegelijkertijd ook worden afgebroken.

Professor Nobuyuki Shirasawa

Supervisor
Professor Nobuyuki Shirasawa

Doctor of Science and Medicine
Department of Rehabilitation,
Faculty of Medical Science and Welfare,
Tohoku Bunka Gakuen University

Onderdrukt het erger worden van allergische symptomen die worden veroorzaakt door mijten (uitwerpselen en karkassen)

Testorganisatie

Aangetoond op de Yamagata University onder toezicht van professor Shirawasa, Tohoku Bunka Gakuen University

Testmethode

Als een typische verwekker van niet-seizoensgebonden allergieën, werd huisstofmijt (Dermatophagoides pteronyssinus) bestraald door de Streamer op verschillende tijdstippen. De snelheid van inactivering (de snelheid van het verlies van allergische eigenschappen) werd gemeten door de allergene activiteit voor en na de bestraling, via de ELISA-methode (en methode voor het detecteren en kwantificeren van de mogelijkheden van een allergeen om zich te binden aan een antilichaam door middel van een enzymatische reactie).

Niet-seizoensgebonden allergie na 48u bestraling door de streamer

Als gevolg van de test, werd bevestigd dat allergische symptomen die worden veroorzaakt door mijten (uitwerpselen en karkassen) met 99% of meer onderdrukt werden, binnen 48 uur na bestraling door de Streamer.

* De resultaten werden uitsluitend bekomen na demonstratie van de Daikin Streamer-apparaat onder experimentele omstandigheden.

Onderdrukt het erger worden van allergische symptomen die worden veroorzaakt door mijten (uitwerpselen en karkassen) + cederpollen

Testorganisatie

Aangetoond op de Yamagata University onder toezicht van professor Shirawasa, Tohoku Bunka Gakuen University

Testmethode

De huisstofmijt (Dermatophagoides pteronyssinus) als een typische verwekker van een niet-seizoensgebonden allergie, en het cederpollenantigeen als een typische verwekker van een seizoensgebonden allergie, werden op verschillende tijdstippen bestraald door de Streamer. De snelheid van inactivering (de snelheid van het verliezen van de mogelijkheden om allergieën te veroorzaken) werd gemeten door de allergene activiteit voor en na de bestraling, via de ELISA-methode (en methode voor het detecteren en kwantificeren van de kracht van een allergeen om zich te binden aan een antilichaam door middel van een enzymatische reactie).

Niet-seizoensgebonden allergie en cederpollen na 48u bestraling door de streamer

Als gevolg van de test, werd bevestigd dat 99% of meer van het erger worden van de symptomen die worden veroorzaakt door mijten (uitwerpselen en karkassen) + cederpollen werd onderdrukt, binnen 48 uur na bestraling door de Streamer

* De resultaten werden uitsluitend bekomen na demonstratie van de Daikin Streamer-apparaat onder experimentele omstandigheden.

Meer informatie

Vind een installateur

Meer informatie

Meer informatie