Skip to main content

Ontbindt en onderdrukt de Moraxella-bacterie, die de vochtige geur in een washok veroorzaakt

Het is bekend dat de bacterie die de vochtige geur in een washok veroorzaakt tijdens het drogen van kleren, de Moraxella-bacterie is. Het werd aangetoond dat de Streamer-technologie de bacterie die deze vochtige geur veroorzaakt ontbindt en onderdrukt.

* De resultaten werden uitsluitend bekomen na demonstratie van de Daikin Streamer-apparaat onder experimentele omstandigheden.

Aantonen van de bescherming tegen de Bacillen van de Moraxella-bacterie (oorzaak van de vochtige geur in een washok)

Testorganisatie

Japan Food Research Laboratories

Testmethode

Een monster met 2 ml van de testoplossing in een petrischaal (φ60 mm) werd in de Streamer-generator gezet. Het beschermend effect werd verkregen uit de resultaten van het meten van het aantal bacteriën na 1, 2, 3, 4 en 6 uur. Het Streamer-uitlaatapparaat en de testbacteriën werden geleverd door Daikin. Dit werd 3 keer gemeten

Het aantal bacillen van de Moraxella-bacterie die overleefden na 2 uur bestraling door de Streamer

Als gevolg van de test, werd bevestigd dat de Moraxella-bacterie (oorzaak van de vochtige geur in een washok) voor 99,8% was ontbonden en onderdrukt, 2 uur na bestraling door de Streamer.

* De resultaten werden uitsluitend bekomen na demonstratie van de Daikin Streamer-apparaat onder experimentele omstandigheden.

bg-image

Om de vochtige geur in een washok te onderdrukken, is het ideaal om het wasgoed binnen 5 uur te drogen!

Het belangrijkste om het opwekken van de vochtige geur te voorkomen, is de “tijd van het einde van de wasbeurt tot het drogen”. De Moraxella-bacterie groeit explosief na ongeveer 5 uur, dus als u binnen de 5 uur kunt drogen, kunt u de vochtige geur in bepaalde mate onderdrukken. We mogen hier echter niet vergeten om de kleren in de kamer te drogen. Het is eerst en vooral belangrijk om de kleren op te hangen in een goed geventileerde kamer. Het wordt veronderstelt dat veel mensen de kleren aan de gordijnrail hangen, maar dit is de slechtste plaats omdat hier gemakkelijk vocht wordt opgenomen en er veel ziektekiemen zijn.
En we hebben ook bedacht hoe u moet drogen. U kunt de kleren snel drogen door ze aan het langste uiteinde van de kleerhanger te hangen, het “arch drying” waarbij de kleren in het midden van het korte einde hangen of de “ghost drying” waarbij alleen wordt opgehangen aan de mouwen van een shirt met lange mouwen... Rekening houdend met de groei van bacteriën, wordt aanbevolen om een ontvochtiger te gebruiken of een airconditioner die is uitgerust met een luchtreinigingsfunctie. Probeer het als u zich zorgen maakt over geur, omdat de geur in een washok op deze manier met erg weinig inspanning onderdrukt kan worden.

Meer informatie

Vind een installateur

Meer informatie