Skip to main content

Beheer het comfort en uw energiekosten

Met de energiezuinige klimaatoplossingen van Daikin voor scholen en universiteiten, kunt u de bedrijfskosten van uw schoolgebouw aanzienlijk verlagen en zorgen voor een gezond en duurzaam binnenklimaat. Goede ventilatie is hierbij erg belangrlijk.

Focus op uw onderneming

Focus op het (werk)klimaat

Uw (werk)klimaat is onze prioriteit. Met de klimaatoplossingen van Daikin kunnen uw medewerkers, docenten en leerlingen comfortabel werken, studeren en verblijven. Wij bieden u de meest energiezuinige systemen, zodat u zich comfortabel kunt focussen op andere activiteiten. 

Investeer in uw energierendement

Met een investering in Daikin systemen, kunt u op de lange termijn geld besparen. Uw kosten voor verwarming en koeling bedragen minimaal 50% van uw energieverbruik, dus een energiezuinige klimaatoplossing heeft al snel een behoorlijke impact op uw totale energiekosten.

Uw persoonlijke vertegenwoordiger van Daikin

Uw Daikin contactpersoon

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heeft u binnen Daikin één vaste contactpersoon voor uw gehele project. Hij zal uw aanspreekpunt zijn bij elke fase van het project; van de eerste brainstormsessie tot het onderhoud na de installatie.

Een complete klimaatoplossing voor uw (school)gebouw

Van energiezuinige airconditioning- en verwarmingssystemen tot onze ventilatiesystemen, intelligente bedieningen en gebouwbeheersystemen, Daikin heeft de klimaatoplossing voor uw kantoren, scholen en andere (grote) gebouwen. U vindt hier meer informatie over de beschikbare mogelijkheden voor uw gebouw.

De verschillende Daikin verwarmingssystemen zijn ontworpen om naadloos in uw schoolgebouw geïntegreerd te worden.

Eenvoudige vervanging van uw bestaande systemen

Daikin systemen zijn bij uitstek geschikt om de bestaande systemen in uw (school)gebouw te vervangen. Met grote energiebesparingen en minimale installatiekosten kunt u uw investering snel terugverdienen.

Hergebruik bestaande leidingen en bedrading in kantoren en grote gebouwen

Bij onze oplossingen voor schoolgebouwen wordt het bestaande leidingwerk hergebruikt voor kortere montagetijden en lagere installatiekosten. 

Minimaliseer de installatiekosten in kantoren en grote gebouwen

Flexibele binnendelen, zoals het "Fully Flat" cassettemodel van Daikin, passen in elk standaard systeemplafond om de installatiekosten te minimaliseren.

Werkt samen met uw toestellen van derden in kantoren en grote gebouwen

De intelligent Touch Manager (iTM) is een mini-GBS (gebouwbeheersysteem) dat samenwerkt met uw Daikin systemen en systemen van derden.

Van kleine kantoren en scholen tot grote gebouwen

Of uw project nu groot of klein is, Daikin heeft dé klimaatoplossing voor uw gebouw. Selecteer hier de grootte van uw gebouw en vind de juiste oplossing.

 
 • Kleine kantoren

  Onze Sky Air-systemen zijn ideaal voor kleinere ruimtes, met een aparte bediening voor elk binnendeel.

 • Middelgrote (kantoor)gebouwen en scholen

  Onze VRV-systemen voorzien in al uw klimaatbehoeften. Ideaal voor kleine tot middelgrote ruimtes, met de mogelijkheid om uw systemen centraal of afzonderlijk te bedienen.

 • Grote (school)gebouwen

  Koudwatermachines en luchtbehandelingskasten zijn de optimale oplossing voor middelgrote tot grote ruimtes en gebouwen en voldoen aan al uw klimaatvereisten met een centraal besturingssysteem.

 • Centrale kantoorruimtes

  Biddle-luchtgordijnen verbeteren de stabiliteit van het binnenklimaat door het verlies van verwarming en koeling te beperken. Biddle-luchtgordijnen verhogen het energierendement met maximaal 72%.

 • Intelligente bediening

  Met het mini-gebouwbeheersysteem (GBS) intelligent Touch Manager (iTM) heeft u uw klimaat altijd en overal onder controle. Kies tussen een centrale of lokaal beheerde bediening, stel timerprogramma's in, optimaliseer uw energieverbruik met onze energiebeheertools en integreer het systeem op eenvoudige wijze met systemen van derden.

 • Zuivere lucht

  Breng zuivere en gezonde lucht binnen met onze luchtbehandelingskasten. Ideaal voor middelgrote tot zeer grote ruimtes en compatibel met alle Daikin airconditioningsystemen. Alles voor het beste klimaat om u heen.

Frisse scholen

Volgens de RVO is een frisse school een schoolgebouw (basis- of voortgezet onderwijs) met een laag energiegebruik en een gezond binnenmilieu als het gaat om luchtkwaliteit, temperatuur, comfort, licht en geluid. 

Klik hieronder en lees alles over een 'school'voorbeeld van een frisse school klasse B project, waarbij klimaat- en ventilatiebeheersingssystemen zijn gecombineerd. 

bg-image

Immogra case

Read how Daikin’s VRV IV system delivers modern aesthetics with invisible integration of HVAC.

  bg-image

  Claerhout Communication House office case

  Read about why advertising agency Claerhout Communication House opted for our VRV total solution for their new open landscape office building.

  bg-image

  Velocity

  Ontdek hoe Daikin Velocity heeft geholpen om haar groene imago te verbeteren door het Daikin VRV heat recovery systeem te installeren.

   bg-image

   Zakencentrum VMD

   Ontdek hoe onze warmtepompen een totaaloplossing voor klimaatregeling bieden voor het hoogste kantoorgebouw van Kroatië.

   bg-image

   Crystal Tower

   Ontdek hoe Daikin een modern, energiezuinig en veelzijdig aircosysteem voor het hele gebouw biedt.

    bg-image

    Torre Serenissima

    De Torre Serenissima, een kantoorgebouw van 11 verdiepingen, dient als het hoofdkantoor van de Brescia Padova Motorway in Verona (Italië). De Torre Serenissima was uitgerust met een verouderd R-22 koudemiddelsysteem en we gaven het een volledige upgrade om meer energierendement en comfort te bereiken.

    bg-image

    Daikin Service staat voor u klaar

    Met goed onderhoud verlengt u niet alleen de levensduur van uw HVAC-installatie, waardoor uw investeringskosten lager zijn; u heeft daardoor ook een efficiënter systeem, waardoor u de operationele kosten vermindert. Daarnaast heeft uw installatie door een lager veiligheidsrisico, zodat u voldoet aan de wet- en regelgeving en de productiviteit en de gezondheid van uw werknemers niet in het gedrang komt.

    Meer info

    Meer informatie

    Vind een installateur

    Meer informatie

    Meer informatie