Skip to main content

Winnaars Daikin Awards 2019 bekend

De mooiste projecten van het jaar in de spotlights

Geluid van een warmtepomp

Capelle a/d Ijssel, 20 september 2019 - De winnaars van de vijfde editie van de Daikin Awards zijn bekend: WKZ Totaalinstallateur, Rijndorp Klimaat en Koelvisie gingen er met de felbegeerde prijzen vandoor.

Daar ging veel aan vooraf. Al sinds april van dit jaar konden installateurs hun mooiste projecten aanmelden. Het publiek kon stemmen. De jury kwam bij elkaar. En uiteindelijk kwam het geheel tot een climax op 13 december: een spetterende Daikin Awardshow in Theater Gooiland, waar Daikin de genomineerden en de winnaars bekend maakte.

Bijna alle installateurs en adviseurs die zich inschreven, zijn ook aanwezig op de spannende finale-avond. De sfeer is ontspannen, alhoewel enige nervositeit voelbaar is. Want in tegenstelling tot vorig jaar, maakt Daikin dit jaar op de avond zelf pas de genomineerden bekend. De vijf mooiste projecten per categorie werden tijdens het diner onthuld door de medewerkers van de Verkoop Binnendienst. En de winnaars? Zij werden in de spotlights gezet door niemand minder dan de schaatshelden Rintje Ritsma, Erben Wennemars en Sven Kramer.

Bekijk alle deelnemende projecten van de Daikin Awards 2019 op de website.

De foto's van de Daikin Award show kunt u bekijken op facebook

 

Related articles

Meer informatie

Vind een installateur

Meer informatie

Meer informatie