Skip to main content

Daikin’s warmtepompen behoren tot de best verkochte warmtepompen in Nederland

Het RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) heeft een overzicht samengesteld van de ‘Top 10 - Best verkochte warmtepompen’

Daikin komt, als enige fabrikant, met maar liefst 4 noteringen voor in dit overzicht: drie voor onze Altherma Hybride R en H warmtepompen en een voor de Altherma 3 R, de eerste all electric warmtepomp in deze Top 10! Het RVO vat het samen als: 'Best verkochte warmtepompen komen van slechts zes fabrikanten' waarin Daikin op de 1e plaats staat! 

“Natuurlijk zijn we bij Daikin enorm trots op dit resultaat!”, aldus Edwin Hoogerwerf, Managing Director bij Daikin Nederland. “Het laat zien dat Daikin de weg leidt in de Nederlandse energietransitie met onze hybride en all-electric wamtepompportfolio. Waar voor vele fabrikanten van traditionele verwarmingsoplossingen de warmtetechnologie nog relatief nieuw is, is dit voor ons een expertise die we al ruime 60 jaar kennen en hebben doorontwikkeld”, aldus Hoogerwerf. 

Het RVO-overzicht is gebaseerd op de binnengekomen subsidieaanvragen over de periode van juni 2021 t/m mei 2022. De RVO stimuleert particulieren/woningeigenaren om duurzame investeringen te doen, door een subsidie beschikbaar te stellen. Zo ontvangen woningeigenaren een ISDE-subsidie op alle warmtepompen die op de ISDE Apparatenlijst Warmtepompen 2022 staan. Al onze hybride en all electric warmtepompen staan ook op deze Apparatenlijst vermeld (zoals vermeld in ons Subsidiedocument). Voor de onderstaande tien warmtepompen en combinaties is in het afgelopen jaar het vaakst subsidie aangevraagd. 

 

 

Bronvermelding:

Meer informatie

Voor vragen, informatie of interviews neem contact op met:

Marketing              +31 88 324 54 60 (keuze 6)     marketing@daikin.nl

 

  

 

 

 

 

Top 10 meest verkochte warmtepompen juni 2021 t/m mei 2022- Bron: RVO

Tabel met de 6 fabrikanten van de 10 bestverkopende warmtepompen over de periode van juni 2021 t/m mei 2022-Bron: RVO

Related articles

Meer informatie

Vind een installateur

Meer informatie

Meer informatie