Skip to main content

Daikin op VSK 2018

Ontmoet Daikin tijdens de VSK, dé belangrijkste vakbeurs voor de totale installatiebranche die plaatsvindt van 6 t/m 9 februari in de Jaarbeurs te Utrecht.

De VSK is in Nederland de belangrijkste vakbeurs voor de totale installatiebranche. Hier vindt u de nieuwste systemen, technieken en producten op het gebied van verwarming, sanitair, klimaat en koudetechniek.

Daikin is veel méér dan airconditioning alleen

We zijn een aantal jaren afwezig geweest, maar nu zien wij een duidelijke transitie in de Nederlandse verwarmingsmarkt. Daikin is veel méér dan airconditioning alleen en dat is precies wat we graag op grote schaal willen laten zien. De VSK is daarvoor een belangrijk platform om de spelers in de verschillende markten te ontmoeten.

Daikin heeft de ervaring én het grootste assortiment klimaatoplossingen, ongeacht de grootte of toepassing van het project en of het nu gaat om koelen of verwarmen. Ons thema is dan ook: Unlimited.

Wij verwelkomen u graag op onze stand

Bent u benieuwd naar alle Unlimited oplossingen van Daikin? Wij verwelkomen u graag op onze stand! U kunt zich nu alvast registreren voor een gratis toegangsbewijs.

 

Andere artikelen

Meer informatie

Vind een installateur

Meer informatie