Skip to main content

Daikin op Gastvrij Rotterdam 2018

Ontmoet Daikin tijdens Gastvrij Rotterdam, dé horecavakbeurs die plaatsvindt van 17 t/m 19 september a.s. in Rotterdam Ahoy.

Gastvrij Rotterdam is een jaarlijks terugkerend gastronomisch platform voor de horecabranche, dat plaatsvindt in Ahoy Rotterdam.

Daikin zal ook dit jaar weer deelnemen aan Gastvrij Rotterdam en is tijdens deze 6e editie te vinden op het 'Hotel Collectief' paviljoen. Innovatieve hoteloplossingen

Een comfortabel binnenklimaat is van essentieel belang in ieder gebouw, maar binnen de gastvrijheidssector misschien nog wel nét iets meer. Het zorgt voor een welkom gevoel en een aangenaam verblijf. En uiteraard moet het binnenklimaat zo duurzaam mogelijk gerealiseerd worden met zo laag mogelijke energie- en onderhoudskosten.

Daikin neemt hierin, als wereldwijd marktleider en specialist op het gebied van klimaatsystemen, haar verantwoordelijkheid. Zij is continue bezig met het ontwikkelen van innovatieve oplossingen, die inspelen op een duurzaam, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat.

Tijdens Gastvrij Rotterdam 2018 laat Daikin zien hoe optimale comfortbeleving, duurzaamheid en beperking van operationele kosten uitstekend samengaan. Daikin combineert technische innovatie en jarenlange ervaring om het ideale binnenklimaat te realiseren. De ideale temperatuur voor de hotelgast om te overnachten, de medewerker backoffice werkt gestaag door zonder tocht boven het bureau en in de keuken wordt gekookt in een ruimte met optimaal werkende ventilatie. En daarnaast is een grote besparing in kosten mogelijk, wanneer er wordt gewerkt met een totaaloplossing die alles regelt via een centraal besturingssysteem. Kortom, alles voor een gastvrij en gerust gevoel voor u en uw gasten.

Lees meer over het 'Hotel Collectief' in het artikel van Misset Horeca of bekijk hier de video waarin exposanten vertellen over Gastvrij Rotterdam.

Benieuwd naar onze oplossingen?

Breng dan zeker een bezoek aan het 'Hotel Collectief' paviljoen tijdens het event Gastvrij Rotterdam op 17 t/m 19 september 2018 in Rotterdam Ahoy. Wij verwelkomen u graag! Ga naar de website voor alle informatie of download onze brochure over hoteloplossingen.

Meer info

Andere artikelen

Vind een installateur

Meer informatie

Meer informatie

Vind een installateur

Meer informatie