Skip to main content

Daikin Streamer technologie en het Coronavirus

Onderzoek naar effect van Streamer technologie op het Covid-virus

Het onderzoek is uitgevoerd door Daikin Industries Ltd in samenwerking met Professor Shigeru Kyuwa van de Biomedische Wetenschappen Faculteit van de Universiteit van Tokyo, en een onderzoekgroep onder leiding van Shigeru Morikawa van de Microbiologie Faculteit van de Okayama Universiteit.
 

Onderzoeksresultaten

Het onderzoeksteam heeft een experiment uitgevoerd waarbij de virussen voor een periode van drie uur zijn blootgesteld aan de Daikin Flash Streamer technologie.

De resultaten van het experiment laten het volgende zien:

Flash Streamer technologie inactiveert 93,65% van het coronavirus (SARS-CoV-2) na een bestralingstijd van 1 uur. 

Flash Streamer technologie inactiveert 99,97% van het coronavirus (SARS-CoV-2) na een bestralingstijd van 3 uur.

Onderzoekers en opzet

“Study report on the inactivation effect of plasma ion generator (Daikin Streamer) on SARS-CoV-2” gepubliceerd door Shigeru Morikawa, Department of Veterinary Medicine, Microbiology Course, Okayama University of Science, Japan.

De onderzoeken zoals hierboven beschreven hebben alleen betrekking op de gepatenteerde Streamer Technology. De effecten van producten welke voorzien zijn van de Streamer Technology of de effecten bij gebruik in de praktijk kunnen afwijken. Voor meer informatie over Daikin producten voorzien van Streamer Technology, verwijzen we u naar de relevante product informatie.


Daikin - november 2020

 

bg-image

Meer informatie

Vind een installateur

Meer informatie

Meer informatie