Skip to main content

Een modulair koelsysteem voor een kantoorgebouw

Om aan de koelbehoeften in een kantoorgebouw van een grote Spaanse bank te voldoen, heeft Daikin onlangs koelaggregaten uit de reeks kleine R-32-koelaggregaten met inverter geleverd.

 

Modellen

8x EWAT-CZ

Totaal koelvermogen: 800kW

 

De situatie

Bij het project in Girona, Spanje, werd een oud HVAC-systeem herwerkt om het systeem van het gebouw efficiënter, milieuvriendelijker en flexibeler te maken. Omdat verschillende delen van het gebouw voor verschillende doeleinden worden gebruikt, introduceerde Daikin het concept van modulariteit.

Met 8 kleine koelaggregaten met inverter is de koellast flexibel, zodat aan de werkelijke vraag van elk deel van het gebouw kan worden voldaan, ongeacht het tijdstip van de dag of het seizoen.

 

Lees hier meer over de nieuwe reeks kleine koelaggregaten met inverter

 

De oplossing

Naast energierendement was ook een snelle levering een belangrijke afweging, aangezien de klant een strakke deadline had. De reeks kleine R-32-koelaggregaten met inverter zijn altijd op voorraad, zodat het project tijdig afgewerkt kon worden.

Betrouwbaarheid was ook belangrijk, en dankzij de uitgebreide ervaring van Daikin met de ontwikkeling van R-32-technologie, voldeden de kleine R-32-koelaggregaten met inverter.

 

In 2018 was Daikin een innovatieve pionier en schreef het geschiedenis met de introductie van de eerste koelaggregaten met koelmiddel R-32, gevolgd door vrijkoelende scrollunits in hetzelfde jaar, en de R-32-warmtepomp in 2020.

Vandaag heeft het merk Daikin het grootste aantal R-32-installaties ter wereld. Dit getuigt van de ervaring, de kennis, de kwaliteit en de betrouwbaarheid van zijn R-32-producten.

 

Lees hier meer over hoe Daikin de pionier in de ontwikkeling van R-32-technologie werd.

Verwante artikels

Meer informatie

Vind een installateur

Meer informatie

Meer informatie