Trainingsruimte DANL.jpg

Daikin Academy

Een compleet aanbod van servicetrainingen voor onze Daikin professionals.

Wat betekent de Daikin Academy voor u?

Trainingsruimte DANL klein.jpg

Het werk van u en uw collega’s is medebepalend voor de uiteindelijke kwaliteit van een klimaatsysteem. Daarom ondersteunen wij u graag bij het vergroten van uw kennis van de Daikin producten.

Met een breed programma aan trainingen, leren we u alles over onze airconditioningsystemen, verwarmingssystemen, koudwatermachines en de toepassingen van koudetechniek en luchtbehandelingskasten.

De Daikin Academy organiseert daarnaast ook webinars (vanaf 8 juli 2020), servicetrainingen light (vanaf 1 september 2020) en producttrainingen (vanaf eind 2020) via de digitale weg. 

Daikin Goes Digital: webinars via de digitale weg

Omdat onze fysieke servicetrainingen zijn uitgesteld tot 1 september 2020 en wij u tot die tijd graag willen blijven informeren, bieden wij webinars via de digitale weg! Ons kenniscentrum, de Daikin Academy, heeft in de maand juli 2020 een aantal webinars beschikbaar, waar u zich kostenloos voor kunt aanmelden. Kijk voor meer informatie en aanmelden op daikin.nl/webinars.

 

Ons aanbod technische trainingen

Let op: vanaf 1 september starten we weer met de 'live' servicetrainingen.
Het totale trainingsaanbod zal vanaf eind juli worden aangepast op deze website.

ab1134b5ca4403a0_800x800ar.jpg

Airconditioning

We bieden onze klanten diverse technische servicetrainigen op het gebied van Split, Multi-split, Sky Air, VRV en (Mini-)gebouwbeheersystemen. Er is een keuze tussen basis en expert traininingen. Afhankelijk van het onderwerp, duren deze trainingen 1 of 2 dagen. 

Daikin_Altherma_3_WM_ip_10.tif

Verwarming

Voor wat betreft het trainingsaanbod met betrekking tot onze lucht/water warmtepompen, kunnen wij onze klanten een basis en een expert training aanbieden, afhankelijk van de trainingsbehoefte en/of vereiste voorkennis.

Koudwatermachines

Voor wat betreft de servicetrainingen m.b.t. onze luchtgekoelde koudwatermachines/warmtepompen kunnen wij onze klanten een basistraining aanbieden.

IND-ZEAS-compactdesign.png

Koudetechniek

Voor wat betreft het trainingsaanbod met betrekking tot onze koel- en vriesoplossingen, kunnen wij onze klanten een servicetraining ZEAS en Conveni-Pack aanbieden. 

Luchtbehandelingskasten

Voor wat betreft het trainingsaanbod met betrekking tot onze luchtbehandelingskasten, kunnen wij onze klanten een training voor het Modular warmteterugwinningssysteem en een training voor onze Daikin luchtbehandelingskasten aanbieden.