Daikin Bibliotheek

Wat is de Daikin Bibliotheek?

De Daikin Bibliotheek (voorheen Business Portal) maakt onderdeel uit van My Daikin Customer Portal en is ontwikkeld voor Daikin professionals in de HVAC-R sector. U kunt de Bibliotheek 24 uur per dag, 7 dagen per week via uw PC, tablet of smartphone bekijken via my.daikin.nl. U heeft voor deze afgeschermde portal wel een account nodig om u aan te melden.

Welke informatie vindt u in de Bibliotheekop via my.daikin.nl?

• Producten: informatie over Daikin producten, installatie- en gebruikershandleidingen, technische tekeningen, media, etc.
  • Marketing: informatie over trainingen, marketingtools, logo’s, etc.
  • Sales: informatie over acties, campagnes, salestools downloads, etc.
  • After sales: service & support procedures en formulieren, softwaretools, etc.

Eenvoudige zoekfuntie

• Zoek eenvoudig naar afbeeldingen, documentatie, databooks op 1 plek.
  • Zoekopdrachten kunnen zelfs worden uitgevoerd binnen de documenten zelf.

Creëer uw eigen persoonlijke omgeving

• Selecteer uw favoriete documenten / tools / pagina's.
  • Stel uw voorkeuren zo in, dat de door u meest gebruikte informatie als eerste getoond wordt.
  • Vind uw favorieten snel terug op de homepage.
  • Uw favorieten staan ook in het linker navigatiemenu.

Nog geen account voor My Daikin Customer Portal?

Voor toegang tot dit afgeschermde gedeelte, verzoeken wij u zich voor toegang tot My Daikin Customer Portal te registreren via my.daikin.nl. U ontvangt dan een automatisch gegenereerd bericht met een link, waarmee u uw eigen wachtwoord kunt aanmaken. Uw gebruikersnaam is uw e-mailadres.