Storingen

Storingen (installateur)

Daikin buddy app 1200x630bb.jpg

Voor storingen kunt u als installateur altijd, 24 uur per dag gebruik maken van onze Daikin Buddy app. Daarin vindt u o.a. foutcodes, instructiefilmpjes en veelgestelde vragen, waarmee wij u snel helpen het antwoord te vinden op uw technische vraag.

Mocht u desondanks de storing niet opgelost krijgen, dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met ons Technical Support team, zie onze contactpagina. Wij doen er alles aan om samen met u op afstand de storing direct te helpen oplossen, wanneer u ter plaatse bent.

Is het u niet gelukt om de storing ter plaatse op te lossen en heeft u onze assistentie op locatie nodig, vult u dan ons aanvraagformulier storingsbezoek in. Houd u daarvoor de volgende gegevens bij de hand: type unit, volledig serienummer en de werkbon van uw bezoek.


Wij verwachten dat u zelf aanwezig bent bij dit vervolgbezoek. Onze voorwaarden en tarieven staan in onze Bibliotheek van My Daikin Customer Portal.  

 

Downloaden Daikin Buddy app

Buddy app download google play.JPG

De Daikin Buddy App is beschikbaar voor zowel Android als iOS devices, te downloaden via de Google Play store en de App store van Apple.