Onderdelen

Daikin E-Parts Onderdelenwebshop

De onderdelen van Daikin zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dat betekent dat als u een onderdeel laat vervangen door een Daikin installateur, uw installatie van gelijke kwaliteit blijft. Onze ‘spare parts’ hebben een hoge beschikbaarheid en kunnen zeer snel geleverd worden. Onderdelen zijn tot minimaal 10 jaar na aankoop van een installatie voorradig.

Onze Daikin installateurs kunnen alle onderdelen 24/7 online bestellen via een speciale onderdelenwebshop.

Daikin Service biedt de mogelijkheid om onderdelen voor verwarmings- en koel-/vriessystemen buiten werktijden (op ma-vrij ’s avonds en in het weekend) te laten leveren. Het gaat alleen hier om bedrijfskritische onderdelen, die belangrijk zijn voor de continuïteit van bedrijfsprocessen waarbij koelen, vriezen of verwarmen essentieel is.

In voorkomende gevallen kunt u bellen naar 088 324 54 90 en wordt u doorverbonden met de dienstdoende engineer. Hij zal samen met u de omstandigheden bekijken en de juiste onderdelen bestellen. Deze worden dan binnen 4 uur na bestelling door een koerier op de door u gewenste locatie geleverd.

Meer info

Mocht u meer informatie wensen, dan kunt u contact opnemen met onze collega's van Daikin Service op telefoonnummer 088 324 54 90 of een e-mail sturen naar service@daikin.nl