Skip to main content

Inbedrijfstellen

Daikin inbedrijfstellingsservice

Daikin Service assisteert haar professionals (installateurs) bij het inbedrijfstellen van Daikin-systemen. Dit gaat niet om de installatiewerkzaamheden, maar om begeleiding bij het opstarten, testen en inregelen van de installatie. Hiermee bent u verzekerd van de meest efficiënte werking van het systeem. 

Voor informatie over de kosten, voorwaarden en het aanvraagformulier verwijzen wij u graag naar My Daikin Customer Portal / Bibliotheek. Houdt u er rekening mee dat u tenminste 14 dagen planningstijd in acht dient te nemen tussen het moment van de aanvraag en de uit te voeren inbedrijfstelling.

Aanvragen inbedrijfstelling Daikin Altherma verwarmingssystemen

Voor de Daikin Altherma verwarmingssystemen geldt vanaf 1 augustus 2021 een verplichte inbedrijfstelling door Daikin Nederland. Bij de inbedrijfstelling is te allen tijde één van uw monteurs aanwezig. 

De verplichte inbedrijfstelling door Daikin Nederland is niet van toepassing indien uw monteur, die het toestel inbedrijf gaat stellen, een technische training voor het betreffende verwarmingssysteem heeft gevolgd.

Wanneer uw monteur de relevante warmtepomptrainingen heeft gevolgd, kan hij aan de slag met het installeren en inbedrijfstellen van een Altherma Hybride of All electric warmtepomp. Om uw monteur daarbij te ondersteunen, heeft Daikin een aantal instructievideo’s gemaakt. Deze instructievideo’s staan op onze Daikin Academy website:

Deze video's staan ook in de Bibliotheek (Service, Inbedrijfstellen), op ons Youtube-kanaal en in onze Daikin Buddy app. Meer informatie over deze handige app vindt u op daikin.nl/buddyapp.

Inbedrijfstelling overige Daikin systemen

Voor de overige Daikin systemen staat op uw offerte vermeld of er een verplichte inbedrijfstelling door Daikin Nederland van toepassing is.

Meer informatie

Vind een installateur

Meer informatie

Meer informatie