Skip to main content

Daikin Buddy app

Daikin Buddy is speciaal ontwikkeld voor technici die zich dagelijks bezighouden met het installeren en onderhouden van Daikin apparatuur.

Deze Nederlandstalige app hebben wij Daikin Buddy genoemd. Het doel is om deze app ‘je maat te laten worden als het om service gaat’.

Met Daikin Buddy bieden wij u tools, die u ondersteunen wanneer u tijdens installaties en onderhoudswerkzaamheden hulp gebruiken kunt.

Daikin Buddy biedt u de volgende mogelijkheden:

  • Zoeken naar storingscodes met daarbij de oorzaak en oplossing
  • Veel gestelde vragen per productgroep
  • Instructiefilmpjes
  • Diverse tools voor controle van sensoren, het berekenen van bijvoorbeeld de bijvulling van koudemiddel, het maken van instellingen enz.
  • Als u als installateur er toch niet uit komt dan kunt u via de Buddy App een verzoek indienen voor directe ondersteuning door onze TechSupport afdeling.

Bovendien is Daikin Buddy continue in ontwikkeling zodat deze ook bij de toekomstige behoeften van onze installateurs blijft aansluiten. De komende maanden voegen wij productgroepen toe zoals Sky Air en VRV-systemen.

 

Downloaden en functies Daikin Buddy app

De Daikin Buddy app is beschikbaar voor zowel Android als iOS apparaten:

- Klik hier voor de Android versie

Klik hier voor de IOS versie

Na het downloaden zijn niet alle functies direct beschikbaar. Bepaalde (extra) functies zijn speciaal ontwikkeld voor onze Daikin professionals (installateurs). Bent u klant van Daikin, dan kunt u deze functies laten activeren.  

Hoe kunt u de extra functies van Daikin Buddy activeren?

  • Stuur een e-mailbericht naar daikinbuddy@daikin.nl met daarin uw bedrijfsnaam, adresgegevens, contactpersoon en telefoonnummer. 
  • U ontvangt van ons per e-mail een unieke code voor uw organisatie. U kunt deze bedrijfscode delen met al uw monteurs die met Daikin Buddy willen werken.
  • De bedrijfscode dient eenmalig ingevoerd te worden in de Daikin Buddy app. Zo worden de "FAQ" en de tools "Instellingen" en "Verzoek" geactiveerd. 

 

Meer informatie

Vind een installateur

Meer informatie

Meer informatie