Skip to main content

Werkvoorbereider

Wil jij als Werkvoorbereider je horizon verbreden en werken bij een fabrikant? Dan verwelkomt Daikin jou graag in het Serviceteam. Vanwege aanhoudende groei breiden we het team uit met een:

 

Werkvoorbereider

(Capelle a/d IJssel, minimaal 32 uur)

 

Wat ga je doen? 

Als Werkvoorbereider maak je deel uit van het Serviceteam en ben je verantwoordelijk voor een goede voorbereiding van de service- en reparatiebezoeken van onze Field Service Engineers. Je verzorgt de bestellingen van materiaal. Grotendeels wordt dit door onze logistieke partner ’s nachts in de bus van de Field Service Engineer bezorgd of bij grote hoeveelheden op het project zelf. Je bent dus in staat om goed in te schatten wat nodig is. Of het nu om een simpele onderhoudsklus of een ingewikkelde reparatie gaat. Wanneer bijzonder (zwaar) transport nodig is dan regel jij dat ook. Net zoals de keuring en certificering van het (meet)gereedschap. Elke dag weer de juiste service leveren (zowel voor je collega’s als voor de klant), dat is waar wij als fabrikant voor staan.

En gaat er onverhoopt een keer iets mis, dan ben je in staat om snel te schakelen en zaken op te lossen zodat de Field Service Engineer ter plekke snel door kan.

Je werkt in een team van Werkvoorbereiders, Field Service Engineers, Planners en Coördinatoren waar ieder zijn verantwoordelijkheid kent, waar hard gewerkt wordt en waar tussen de hectiek door ook tijd is voor een geintje.  

 

Jij bent een Werkvoorbereider met:

 • Technische mbo-opleiding (Installatietechniek (koel- /klimaattechniek) of Werktuigbouwkunde, WTB);
 • minimaal 1 jaar relevante werkervaring (als Werkvoorbereider, Monteur of Technical Support Engineer in de installatietechniek);
 • werkervaring in een koeltechnische omgeving (pre);
 • een klantgerichte manier van werken en een ‘getting things done’ mentaliteit (als jij zegt dat het goed komt, dan komt het goed);
 • bereidheid tot het volgen van koeltechnische opleidingen;
 • goede beheersing van de Nederlandse (= voertaal) en Engelse taal.

Wij bieden jou:

 • een afwisselende functie bij een sterk groeiend en solide bedrijf;
 • doorgroeimogelijkheden want Daikin groeit en daarmee ontstaan ook meer kansen voor medewerkers om zich te ontwikkelen;
 • uitstekende (en veel!) opleidingsmogelijkheden, onder meer via onze eigen Daikin Academy;
 • een aantrekkelijk salaris (bel gerust wanneer je een salarisindicatie wilt bespreken) met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en een bonusregeling (alle Daikin medewerkers komen in aanmerking voor de bonusregeling, want we zijn tenslotte gezamenlijk verantwoordelijk voor het beste resultaat!), een reiskostenvergoeding, laptop, etc.);
 • een mooi sponsoring programma; Daikin geeft graag uiting aan haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en stimuleert haar medewerkers deel te nemen aan maatschappelijke activiteiten. Per medewerker is een budget vastgesteld dat kan worden ingezet voor goede doelen en lokale maatschappelijke sponsoring. Bovendien compenseren wij tijd die wordt besteed aan een organisatie met een ideële doelstelling door het geven van buitengewoon verlof (uiteraard wel gemaximeerd 😉);
 • een bijdrage in de kosten van je sportschoolabonnement;
 • enthousiaste collega's, vrijdagmiddagborrels op kantoor met stipt om 16.00 uur een rondje snacks en leuke bedrijfsfeesten.

Wie is jouw werkgever?

Daikin zet zich als bevlogen marktleider in voor een steeds beter klimaat. Dit doen wij vanuit onze kernwaarden: harmonieuze persoonlijke relaties, absolute geloofwaardigheid en ondernemerschap.   

Daikin Nederland is een dochteronderneming van Daikin Europe N.V. Daikin is wereldwijd toonaangevend in de airconditioningmarkt en marktleider in Nederland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Capelle a/d IJssel. Naast de producten voor de airconditioningmarkt, richten wij ons ook op de marktsegmenten voor verwarmingssystemen, koudwatermachines en koel- en vriestechniek. Hiermee leveren we klimaatoplossingen voor de residentiële, commerciële en industriële markten. Onze afdeling Service levert aanvullende diensten, waarbij onderhoud en reparatie ook voor producten van andere fabrikanten beschikbaar is.

De afdeling

Als werkvoorbereider maak je deel uit van het Serviceteam. Samen met je collega Werkvoorbereiders, Planners en het Service Backoffice Team (contractbeheer en service administratie) maken jullie je hard voor de klant. “Niet lullen maar poetsen” is een mentaliteit die hier past. Jullie zijn een allround en service gericht team waarin jullie gezamenlijk zorgen voor het behalen van de Daikin doelstellingen en het tevreden houden van alle klanten.  Hierin draagt en voelt iedereen een enorme verantwoordelijkheid om klanten snel en goed te helpen met hun vragen en service verzoeken.  

Interesse om ons team te versterken?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Corporate Recruiter Mitchell Handana, te bereiken via 06 26 72 28 87. En ben je zo enthousiast dat je gelijk wilt reageren? Klik dan op de -solliciteer nu!- button.

Meer informatie

Vind een installateur

Meer informatie