Skip to main content

Een uiterst efficiënte oplossing voor een woongebouw

Nederland

Daikin-unit op een dak

Daikin heeft onlangs de technologie geleverd voor een project met een woongebouw in Nederland. Het ging om een project dat werd uitgevoerd in het kader van de renovatie van een woongebouw, waarbij uiteraard energie-efficiëntie voorop stond.

Producten
EWYT-B + Altherma monobloc

Wilt u meer weten over Daikin Applied-oplossingen met R-32? Klik dan hier!

Achtergrond van het project

Het project had tot doel om van het gebouw met 121 appartementen in Hoensbroek een gebouw met hoge energie-efficiëntie te maken, dankzij de warmtepompen van Daikin.

Voor dit project was het erg belangrijk om een warmtepomp te hebben die optimale prestaties en een lage CO2-uitstoot kon garanderen.

Wilt u meer lezen over de nieuwe R-32 warmtepomp van Daikin? Klik dan hier.


Aan de belangrijkste vereisten werd voldaan

De EWYT-B R-32 lucht/water-warmtepomp die voor dit project werd geïnstalleerd, staat bekend om de beste prestaties op de markt en de laagste gecombineerde niveaus van directe en indirecte CO2-uitstoot. Dat is mogelijk dankzij het R-32 koelmiddel met een laag aardopwarmingspotentiaal, maar ook dankzij de beste efficiëntieniveaus in zijn klasse, zowel in koel- als in verwarmingsmodus.

Met de EWYT-B-serie is Daikin erin geslaagd een oplossing te bieden die een perfect evenwicht is tussen milieu-impact en energie-efficiëntie, maar die ook garant staat voor een maximale veiligheid, betrouwbaarheid en kosteneffectiviteit.

Als onderdeel van het Bluevolution-gamma profiteert de EWYT-B-serie van alle voordelen die worden geboden door R-32, een koelmiddel dat erop gericht is de milieu-impact van warmtepomptechnologieën voor de Applied-sector aanzienlijk te verminderen en toch optimale prestaties te leveren.

Verwante artikels

Meer informatie

Vind een installateur

Meer informatie

Meer informatie