Skip to main content

Creëer het perfecte binnenklimaat met Daikin

Met meer dan 95 jaar ervaring op het gebied van airconditioning en klimaatregeling, weten we wat er nodig is voor om het ideale binnenklimaat te creëren.

Maximaal comfort

Leef in een klimaat dat aangepast is aan uw levensstijl

Hoge kwaliteit

Vertrouw op onze kennis en jarenlange ervaring in klimaattechniek

Gasverbruik verlagen

Duurzaam verwarmen met onze warmtepompen én airconditioners

Intelligente bediening

Alles onder controle en volledig inzicht in uw verbruik waar u ook bent

bg-image

Ontdek de Daikin wereld in ons Experience Center

Wilt u onze airconditioning- en verwarmingssystemen zelf zien, voelen en/of horen? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan ons Experience Center en ervaar zelf onze duurzame binnenklimaatoplossingen.

bg-image

 

 

Bekijk hier onze referentieprojecten

Van kleine woningen tot grote kantoorruimtes

Of u nu een woning- of gebouweigenaar, retailer of hotelmanager bent, de Daikin verwarmings- en koeloplossingen komen tegemoet aan uw behoeften. Selecteer hier uw toepassing en vind de juiste oplossing.

Nieuw in ons productassortiment

Koelen en verwarmen met de nieuwe Daikin Emura airconditioner met een design dat voor zich spreekt en energielabels A+++ bij zowel koelen als verwarmen.

>> Meer info

Less is more. Een alles-in-één systeem voor airconditioning, verwarming én warm tapwater, dé ideale totaaloplossing voor appartementen, (vakantie)woningen en tiny houses.

>> Meer info

Daikin Altherma 3 R: Refrigerant/Split-warmtepompen met R-32 voor lage temperaturen en evt. koelfunctie! Dé volledig gasloze oplossing voor iedere renovatie- en nieuwbouwwoning.

>> Meer info

bg-image

Innovatie betekent continue verbetering

Wij geloven dat er altijd verbetering mogelijk is en dat is de drijfveer achter alles wat we doen bij Daikin. Van kleine verbeteringen in het productieproces tot grote doorbraken die 70% energie besparen, we proberen altijd technologische vooruitgang te boeken. Dankzij het European Development Centre en onze focus op energiezuinige oplossingen kunnen we klimaatsystemen in Europa voor Europa maken.

Oplossingen voor elke klimaatbehoefte

Of het nu gaat om koelen, verwarmen, ventilatie, vriezen, luchtgordijnen of intelligente besturingssystemen, Daikin heeft de ervaring én het grootste assortiment klimaatoplossingen voor alle omgevingen, afgestemd op uw behoeften en persoonlijke voorkeuren. Selecteer hier een toepassing en vind de juiste oplossing. 

Vind een installateur

Meer informatie

Meer informatie

Vind een installateur

Meer informatie