FTXM-M_01_header_02.png

Het perfecte binnenklimaat met Daikin

Met bijna 100 jaar ervaring op het gebied van airconditioning en klimaatregeling, weten we dat er voor een ideaal binnenklimaat en comfort meer nodig is dan alleen verwarming en koeling. Ontdek snel welke Daikin oplossingen passen bij uw behoefte met behulp van de Daikin Woonscan.

FTXA-BT_1_05.1_Installation-pictures.jpg

Weten wat voor jouw huis geschikt is?

Doe de Daikin Woonscan

Een prettig binnenklimaat is niet vanzelfsprekend. Met bijna 100 jaar ervaring op het gebied van klimaatregeling, helpen we je graag met het creëren van een comfortabel thuis.

Ontdek de mogelijkheden met de Daikin Woonscan

Maximaal comfort

Leef in een klimaat dat aangepast is aan uw levensstijl

Hoge kwaliteit

Vertrouw op onze kennis en jarenlange ervaring in klimaattechniek

Energierendement

Bespaar energiekosten met onze duurzame oplossingen

Intelligente bediening

Altijd alles onder controle, waar u ook bent, met onze intelligente bedieningen


bg_header.jpg

NIEUWSBERICHT: Institut Pasteur de Lille evalueert de effectiviteit van Daikin luchtreinigers tegen respiratoire virussen

De luchtreinigers van Daikin zijn een extra maatregel in de strijd tegen aandoeningen van de luchtwegen. Ontdek de resultaten van de tests, die zijn uitgevoerd op het menselijke coronavirus HCoV-229E en influenza H1N1 (griepvirus) door het Franse laboratorium Institut Pasteur de Lille.

Daikin Streamer

Van kleine woningen tot grote kantoorruimtes

Of u nu een woning- of gebouweigenaar, retailer of hotelmanager bent, de Daikin verwarmings- en koeloplossingen komen tegemoet aan uw behoeften. Selecteer hier uw toepassing en vind de juiste oplossing.

Nieuw in ons productassortiment

Less is more. Sluit tot max. 5 Split-binnendelen aan op 1 Multi-splitbuitendeel met R-32 om te besparen op ruimte, kosten, geluid en CO2-uitstoot.

>> Meer info

Het Stylish wandmodel met Bluevolution-technologie heeft een compact, functioneel en stijlvol ontwerp. Verkrijgbaar in 4 kleuren voor ieder interieur en A+++ energielabel bij koelen en verwarmen. 

>> Meer info

De Daikin Altherma 3 M is het eerste Monobloc-systeem van Daikin van de 3e generatie met een compleet nieuw ontwerp en dat gebruikmaakt van het R-32 koudemiddel.

>> Meer info

Innovatie Daikin Emura

Innovatie betekent continue verbetering

Wij geloven dat er altijd verbetering mogelijk is en dat is de drijfveer achter alles wat we doen bij Daikin. Van kleine verbeteringen in het productieproces tot grote doorbraken die 70% energie besparen, we proberen altijd technologische vooruitgang te boeken. Dankzij het European Development Centre en onze focus op energiezuinige oplossingen kunnen we klimaatsystemen in Europa voor Europa maken.

Oplossingen voor elke klimaatbehoefte

Of het nu gaat om koelen, verwarmen, ventilatie, vriezen, luchtgordijnen of intelligente besturingssystemen, Daikin heeft de ervaring én het grootste assortiment klimaatoplossingen voor alle omgevingen, afgestemd op uw behoeften en persoonlijke voorkeuren. Selecteer hier een toepassing en vind de juiste oplossing. 

Verwarming en warmtepompen

Airconditioning

Luchtreiniging

Warm tapwater

Bedieningen

Koudetechniek

Koudwatermachines-warmtepompen

Ventilatiesystemen