FTXM-M_01_header_02.png

Het perfecte klimaat met Daikin

Met meer dan 90 jaar ervaring op het gebied van airconditioning en klimaatregeling, weten we dat er voor een ideaal comfort meer nodig is dan alleen verwarming en koeling. 

Maximaal comfort

Leef in een klimaat dat aangepast is aan uw levensstijl

Hoge kwaliteit

Vertrouw op onze kennis en ervaring

Energierendement

Bespaar energiekosten met onze duurzame oplossingen

Intelligente bediening

Altijd alles onder controle, waar u ook bent met onze intelligente bedieningen


Nieuw in ons productassortiment

Daikin Stylish combineert een stijlvol ontwerp met innovatieve functies voor ongeëvenaard comfort, toprendementen, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Bekroond met de Good Design Award 2017.

>> Meer info

Daikin Altherma 3 Bluevolution: de nieuwe generatie lucht/water warmtepompen met R-32 voor een superieur niveau comfort, energierendement, betrouwbaarheid en bediening.

>> Meer info

Met de Sky Air A-series wordt de CO2-uitstoot, het energieverbruik en het GWP verlaagd dankzij de Daikin Bluevolution technologie met het revolutionaire koudemiddel R-32.

>> Meer info

Van kleine woningen tot grote kantoorruimtes

Of u nu een woning- of gebouweigenaar, retailer of hotelmanager bent, de Daikin verwarmings- en koeloplossingen komen tegemoet aan uw behoeften. Selecteer hier uw toepassing en vind de juiste oplossing.

Innovatie Daikin Emura

Innovatie betekent continue verbetering

Wij geloven dat er altijd verbetering mogelijk is en dat is de drijfveer achter alles wat we doen bij Daikin. Van kleine verbeteringen in het productieproces tot grote doorbraken die 70% energie besparen, we proberen altijd technologische vooruitgang te boeken. Dankzij het European Development Centre en onze focus op energiezuinige oplossingen kunnen we klimaatsystemen in Europa voor Europa maken.

Oplossingen voor elke klimaatbehoefte

Of het nu gaat om koelen, verwarmen, ventilatie, vriezen, luchtgordijnen of intelligente besturingssystemen, Daikin heeft de ervaring én het grootste assortiment klimaatoplossingen voor alle omgevingen, afgestemd op uw behoeften en persoonlijke voorkeuren. Selecteer hier een toepassing en vind de juiste oplossing. 

Verwarming en warmtepompen

Airconditioning

Luchtreiniging

Warm tapwater

Besturingssystemen

Koudetechniek

Koudwatermachines en luchtbehandelingskasten

Ventilatie

Meer info