FTXM-M_01_header_02.png

Het perfecte klimaat met Daikin

Met meer dan 90 jaar ervaring op het gebied van airconditioning en klimaatregeling, weten we dat er voor een ideaal comfort meer nodig is dan alleen verwarming en koeling. 

Maximaal comfort

Leef in een klimaat dat aangepast is aan uw levensstijl

Hoge kwaliteit

Vertrouw op onze kennis en ervaring

Energierendement

Bespaar energiekosten met onze duurzame oplossingen

Intelligente bediening

Altijd alles onder controle, waar u ook bent met onze intelligente bedieningen


Nieuw in ons productassortiment

logo-Sky-Air-A-series-4c.png

Daikin introduceert lichtere en compactere Sky Air Bluevolution R-32 buitendelen met de hoogste energierendementen en de laagste milieu-impact voor commerciële toepassingen

Sky-Air-A-series_Web-banner_Hand_930x870_English_no_text.jpg

Van kleine woningen tot grote kantoorruimtes

Of u nu een woning- of gebouweigenaar, retailer of hotelmanager bent, de Daikin verwarmings- en koeloplossingen komen tegemoet aan uw behoeften. Selecteer hier uw toepassing en vind de juiste oplossing.

Innovatie Daikin Emura

Innovatie betekent continue verbetering

Wij geloven dat er altijd verbetering mogelijk is en dat is de drijfveer achter alles wat we doen bij Daikin. Van kleine verbeteringen in het productieproces tot grote doorbraken die 70% energie besparen, we proberen altijd technologische vooruitgang te boeken. Dankzij het European Development Centre en onze focus op energiezuinige oplossingen kunnen we klimaatsystemen in Europa voor Europa maken.

Oplossingen voor elke klimaatbehoefte

Of het nu gaat om koelen, verwarmen, ventilatie, vriezen, luchtgordijnen of intelligente besturingssystemen, Daikin heeft de ervaring én het grootste assortiment klimaatoplossingen voor alle omgevingen, afgestemd op uw behoeften en persoonlijke voorkeuren. Selecteer hier een toepassing en vind de juiste oplossing. 

Verwarming en warmtepompen

Airconditioning

Luchtreiniging

Warm tapwater

Besturingssystemen

Koudetechniek

Koelaggregaten en luchtbehandelingsunits

Ventilatie