Skip to main content

Vrijstaande villa aan de rand van Eindhoven

Sanders Airconditioning - Eindhoven

De opdrachtgever heeft de complete woning gerenoveerd. Onderdeel van de renovatie is een stuk verduurzamen en een comfortabel klimaat in de woning. Aan Sanders Airconditioning de vraag om diverse ruimtes te koelen en verwarmen door middel van airconditioning.

De uitdaging

Stefan Kooijmans, project manager van Sanders Airconditioning, vertelt:

''Onze opdrachtgever was erg gecharmeerd van de Daikin Stylish units en had dus als specifieke vraag om deze units te plaatsen. Hierin was de opmerking dat niks van de installatie zichtbaar mocht zijn, behalve de unit zelf. We hebben alle leidingen weggewerkt in de wanden zodat alleen de binnenunits zichtbaar zouden zijn. De buitenunits hebben we verdekt opgesteld zodat deze ook niet zichtbaar zijn.''

 

Villa Poort

De oplossing

Er is gekozen voor 2 Multi-split installaties met 6 Daikin Stylish matzwarte binnenunits voor de slaapkamers, de woonkamer en de keuken, Voor de bar en de gym hebben we 2 Single-splits toegepast met ook Daikin Stylish binnenunits.

Waarom Daikin?

Stefan: ''Het design van de Daikin Stylish unit was voor onze opdrachtgever de doorslag om hiervoor te kiezen. Voorop staat het design van de unit, daarnaast het compacte formaat en het comfort dat de Daikin Stylish genereert. Tevens zorgt de gebruiksvriendelijke bediening via de afstandsbediening en de Daikin Onecta APP ervoor dat de voorkeur al vaststond voor de opdrachtgever.''

Duurzaamheid

Het pand is voorzien van vloerverwarming en wordt met de airco units bijverwarmd in de winter en gekoeld in de zomer. Het pand is voorzien van zonnepanelen zodat het zelf zijn gebruikte stroom opwekt.

Het eindresultaat van de villa is prachtig geworden en we zijn stiekem trots op hoe onze eigen installaties zijn geïntegreerd in de diverse ruimtes, naar de wens en tevredenheid van de opdrachtgever.
Stefan

Het eindresultaat

Maak een afspraak met een Daikin erkende installateur

Een airconditioning- of warmtepompinstallateur analyseert je behoefte voor verwarming en/of koeling en bekijkt je woonsituatie. Op die manier wordt de juiste keuze voor je airconditioning- of verwarmingssysteem bepaald, afgestemd op uw behoefte(n).

Volgende case study