Skip to main content

Energiezuinige airconditioning voor uw woning

Comfortabel, energiezuinig en betrouwbaar koelen én verwarmen

Met Daikin komt u de warme zomers aangenaam door en kunt u in de winter de airconditioning gebruiken als (bij)verwarming van ruimtes. Voor elke ruimte in huis biedt Daikin een oplossing. Lees verder op deze pagina over onze systemen en modellen. Wilt u al direct een model selecteren? Maak dan gebruik van onze handige selectietool.

bg-image

Energiezuinige technologieën voor de toekomst

Onze koeloplossingen hebben de hoogste energierendementslabels op de markt. Dankzij onze focus op hernieuwbare energie en innovatieve technologieën, kunt u genieten van een totaaloplossing met maximaal rendement. Onze toewijding voor het ontwikkelen van energiezuinige klimaatoplossingen garandeert dat units van Daikin niet alleen voldoen, maar ook jaren vooruitlopen op de regelgeving.

Flexibele configuraties voor uw woning

Splitsysteem

Single-split systeem

Voor één ruimte in de woning

Een Single-split systeem verbindt één binnendeel met één buitendeel, voor een gemakkelijke installatie en eenvoudige koeling en verwarming in 1 ruimte van de woning.

Multisplitsysteem

Multi-split systeem

Voor uw volledige woning

Met een Multi-split systeem kunt u min. 2 en max. 5 binnendelen op slechts 1 buitendeel aansluiten, om tot 5 ruimtes efficiënt te koelen en/of te verwarmen. De temperatuur kan voor iedere ruimte afzonderlijk geregeld worden.

Uitgerust met onze kenmerkende invertertechnologie

Onze invertertechnologie verlaagt het energieverbruik tot 30% in vergelijking met een niet-invertersysteem, eenvoudigweg door het aanpassen van het toerental van de motor zoals vereist, in plaats van deze voortdurend uit te schakelen en opnieuw op te starten.

Airconditioning uitgerust met onze kenmerkende invertertechnologie

Bekroonde ontwerpen voor uw interieur

Dankzij ons groot assortiment van binnenunits en ontwerpopties, zal u altijd een klimaatoplossing vinden die bij uw interieur past.

bg-image

Altijd alles onder controle

De lucht/lucht warmtepompen (airconditioners) van Daikin bieden verschillende manieren om het binnenklimaat in uw woning te regelen. Gebruik de Onecta app vanaf uw smartphone, de standaard meegeleverde infrarood afstandsbediening of de spraakbediening via Alexa of Google Home.

Technologie die werkt voor het beste binnenklimaat

 • Ururu Sarara

  De op de muur gemonteerde A+++ oplossing voor koeling, verwarming, bevochtiging, ontvochtiging, ventilatie en luchtreiniging.

 • Stylish

  De bekroonde op de muur gemonteerde tot A+++ oplossing voor koeling en verwarming. Verkrijgbaar in vier kleuren en geschikt voor alle interieurs.

 • Daikin Emura

  De bekroonde op de muur gemonteerde tot A+++ oplossing voor koeling en verwarming. Verkrijgbaar in een matte kristalwitte, zilveren en mat zwarte afwerking.

 • Perfera

  De op de muur gemonteerde of vloermodel van tot A+++ oplossing voor koeling en verarming, met fantastische prestaties en comfort.

Bluevolution

Met het Bluevolution-gamma, stuwt Daikin comfort naar een volledig nieuw niveau. Door het gebruiken van het koudemiddel R-32 met een zeer lage impact op het milieu, kunnen we het energierendement bij zowel verwarmen als koelen verhogen tot A+++.

Vind een installateur

Meer informatie

Meer informatie

Vind een installateur

Meer informatie