Afb Breukelen Exp Center.jpg

Ontdek uw Daikin wereld in ons nieuwe Experience Center

Met de opening van ons eerste Experience Center is het mogelijk om u een persoonlijke Daikin-beleving te bieden, waarbij u onze producten van dichtbij kunt zien en voelen. Stap samen met ons de wereld van Daikin binnen!

 

Wilt u net als Rintje een een rondleiding krijgen in het Daikin Experience Center? Maak dan nu een afspraak!

Het Daikin Experience Center is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00u – 17.00u, m.u.v. feestdagen en de dag na Hemelvaartsdag. 

U kunt hier een tijdslot reserveren en een afspraak inplannen met een Daikin Consultant om de mogelijkheden voor uw woon- en/of werkruimte(s) te bespreken en Daikin-toepassingen te bekijken.

Stijlkamer shop_kleur_WEB.jpg

Kijk, ervaar en leer meer over Daikin

Wij heten u graag van harte welkom in ons Experience Center in Breukelen om de Daikin wereld te ontdekken. Wij laten u graag zien hoe onze hoge kwaliteit binnenklimaatoplossingen bij u thuis of in uw gebouw zorgen voor een optimaal en duurzaam comfort.

Wij nemen u mee in de verschillende mogelijkheden om diverse woon-/werkruimtes te voorzien van Daikin airconditioning. Ook kunt u ontdekken welke oplossingen er zijn voor duurzame verwarming met een Hybride of All electric warmtepomp.

Hotel stijlkamer.jpeg

 

Al bijna 100 jaar dé wereldwijde nr. 1 in binnenklimaatoplossingen

Daikin bestaat al bijna 100 jaar en is gevestigd in 145 landen wereldwijd. 

We hebben een bewezen track-record voor allerlei soorten woningen, maar ook voor scholen, winkels, sportclubs, hotels, grote kantoorpanden, fabrieken en sportstadions. Van slaapkamer tot en met vliegveld, er is écht altijd een passende Daikin oplossing.

Ontdek het in het Daikin Experience Center. 

Trainingsruimte.jpg

Trainingsruimtes

Wij beschikken over een COVID-vriendelijke trainingsruimte waar veilig op 1,5 meter afstand gewerkt kan worden. Daikin biedt ook eigen opleidingen en trainingsprogramma's aan via de Daikin Academy. Deze trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor onze Daikin professionals (installateurs). De ruimtes voor theorie zijn voorzien van de benodigde faciliteiten, zoals smart boards en wifi.

Bent u installateur? Neem dan snel een kijkje op de Daikin Academy of er wellicht een training voor u bij zit!

Contactgegevens

Daikin Experience Center

De Corridor 27 
3621 ZA Breukelen

Telefoonnummer: 088 324 54 60 (keuze 8)

E-mailadres: experiencecenter@daikin.nl
 

Openingstijden:
Maandag - vrijdag: 08:30 - 17:00 (op afspraak)
Zaterdag & zondag: gesloten