Skip to main content

Open samen met ons de deuren van het nieuwe Daikin Experience Center

Met de opening van ons eerste Experience Center is het mogelijk om u een persoonlijke Daikin-beleving te bieden, waarbij u onze producten van dichtbij kunt zien en voelen. Als gewaardeerde relatie nodigen wij u graag uit aanwezig te zijn bij de officiële opening.

Stap samen met ons de wereld van Daikin binnen!

Kijk, ervaar en leer meer over Daikin

Het Daikin Experience Center is dé inspirerende plek waar iedereen het hele jaar door samenkomt. Daikin collega’s, eindgebruikers, installatiepartners, leveranciers…. Of het nu om trainingen, rondleidingen of vergaderafspraken gaat, ons veelzijdige Experience Center biedt vele mogelijkheden. 

Programma officiële opening

Wij verwelkomen u graag op onze prachtige nieuwe locatie in Breukelen voor een indrukwekkende Daikin Experience Tour en geven u graag updates over onze meest recente innovaties. Natuurlijk onder het genot van een hapje en drankje en conform de geldende Covid-richtlijnen.


Inloop vanaf 09.00 uur


WARM WELKOM 

Start 09.15 uur

Onze collega’s heten u van harte welkom op onze prachtige nieuwe locatie.
 

DAIKIN EXPERIENCE TOUR

Tijdens deze rondleiding nemen wij u mee langs de verschillende kamers en onderdelen van het Daikin Experience Center.
 

SNEAK PEAK NIEUWE PRODUCTEN EN TOOLS

U krijgt alvast een sneak-peak van onze nieuwe producten en tools en u kunt zich aanmelden voor de introductie-events.
 

OLYMPISCHE INSPIRATIE

Als hoofdsponsor van Schaatsend Nederland brengen wij de Olympische Spelen naar u toe. Een inspirerende gastspreker neemt ons mee in de wereld van de absolute topsport.
 

DE TOEKOMST

Het nieuwe Experience Center is een geweldige mijlpaal in de geschiedenis van Daikin Nederland. Hoe zien wij de toekomst tegemoet?
 

LIVE - Olympic Viewing

Onder het genot van een hapje en een drankje moedigen wij onze nationale schaatshelden aan die in Beijing strijden voor een Olympische titel. We doen dit tijdens een live-uitzending van de Olympische schaatswedstrijden.


Einde programma om ca 15.00 uur

Meld u nu aan voor de officiële opening van het Daikin Experience Center

In verband met de Covid-maatregelen kunnen we per organisatie maximaal 3 personen ontvangen. Meldt u zich nu aan voor één van de beschikbare plaatsen.

Daikin Experience Center

De Corridor 27 

3621 ZA Breukelen