Skip to main content

Ontdek jouw Daikin wereld in ons nieuwe Experience Center

Kom naar het Daikin Experience Center en ontdek alle mogelijkheden om gasloos te verwarmen én koelen.

Wil je net als Rintje een een rondleiding krijgen in het Daikin Experience Center? Maak dan nu een afspraak!

Het Daikin Experience Center is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00u – 17.00u, m.u.v. nationale feestdagen.

Het is mogelijk een tijdslot te reserveren en een afspraak in te plannen met een Daikin Consultant om de mogelijkheden voor jouw woon- en/of werkruimte(s) te bespreken en Daikin-toepassingen te bekijken.

 

Kijk, ervaar en leer meer over Daikin

Wij heten je graag van harte welkom in ons Experience Center in Breukelen om de Daikin wereld te ontdekken. Wij laten je graag zien hoe onze hoge kwaliteit binnenklimaatoplossingen bij je thuis of in je gebouw zorgen voor een optimaal en duurzaam comfort.

Wij nemen je mee in de verschillende mogelijkheden om diverse woon-/werkruimtes te voorzien van Daikin airconditioning. Ook kan je ontdekken welke oplossingen er zijn voor duurzame verwarming met een Hybride of All electric warmtepomp.

Al bijna 100 jaar dé wereldwijde nr. 1 in binnenklimaatoplossingen

Daikin bestaat al bijna 100 jaar en is gevestigd in 145 landen wereldwijd. 

We hebben een bewezen track-record voor allerlei soorten woningen, maar ook voor scholen, winkels, sportclubs, hotels, grote kantoorpanden, fabrieken en sportstadions. Van slaapkamer tot en met vliegveld, er is écht altijd een passende Daikin oplossing.

Ontdek het in het Daikin Experience Center.