Skip to main content

Ontdek jouw Daikin wereld

Kom naar het Daikin Experience Center en ontdek alle mogelijkheden om duurzaam en energiezuinig te verwarmen én koelen.

Maak een afspraak en krijg een rondleiding in het Daikin Experience Center!

De Daikin Experience Centers zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur en op donderdag van 9.00 en 20.00 uur, (m.u.v. nationale feestdagen. )

Plan een afspraak op een tijdslot dat jou schikt. De Daikin consultant bespreekt de mogelijkheden voor jouw woon- en/of werkruimte(s) en laat je onze binnenklimaatoplossingen ervaren. 

Bezoek Experience Center Breukelen

De Corridor 27
3621 ZA Breukelen

Bezoek Experience Center Heerenveen

Pim Mulierlaan 33
8443 DA Heerenveen

Kijk, ervaar en leer meer over Daikin

Wij heten je van harte welkom in een van onze Experience Centers om de Daikin wereld te ontdekken. Wij laten je zien hoe onze hoge kwaliteit binnenklimaatoplossingen bij je thuis of in je gebouw zorgen voor een optimaal en duurzaam comfort. Je ervaart de verschillende mogelijkheden voor Daikin airconditioning. Ook ontdek je welke oplossingen er zijn voor duurzame verwarming met een Hybride of All electric warmtepomp.

Al bijna 100 jaar dé wereldwijde nr. 1 in binnenklimaatoplossingen

Daikin bestaat al bijna 100 jaar en is gevestigd in 145 landen wereldwijd. We hebben een bewezen track-record voor allerlei soorten woningen, maar ook voor scholen, winkels, sportclubs, hotels, grote kantoorpanden, fabrieken en sportstadions. Van slaapkamer tot en met vliegveld, er is écht altijd een passende Daikin oplossing. Ontdek het in het Daikin Experience Center.