Skip to main content

Uw woning renoveren met Daikin

Waar u rekening mee moet houden bij de renovatie van uw woning en de installatie van een nieuw systeem voor verwarmen en/of koelen.

bg-image

De juiste oplossing voor uw woning

Een oude cv-ketel vervangen door een Daikin verwarmingssysteem is eenvoudig. Onze warmtepompen zijn flexibel en werken met verschillende originele afgiftesystemen (radiatoren en leidingsystemen), zodat u niet alles hoeft te vervangen.

bg-image

Energiezuinig met hernieuwbare energie

De vervanging van een oud verwarmings-, koelings- of warmtapwatersysteem is het perfecte moment om te kiezen voor een duurzame, energiezuinige oplossing. Hernieuwbare energiebronnen, zoals lucht, water en zonne-energie zijn tot 5 keer efficiënter dan traditionele energiebronnen, zoals gas, olie en pure elektriciteit. Of u nu een hybride of all electric oplossing wilt, Daikin heeft een uitgebreid assortiment met duurzame, energiezuinige verwarmingssystemen. 

bg-image

Investeer in uw toekomst

Met de renovatie van uw woning investeert u in uw toekomst. Het is belangrijk dat u een product voor verwarmen en koelen selecteert dat duurzaam is. Onze klimaatsystemen zijn ontworpen om lang mee te gaan. Wanneer u kiest voor een Daikin oplossing, investeert u in uw toekomst.

De juiste energiebron kiezen

Er zijn tal van mogelijkheden voor het verwarmen en koelen van uw woning. Het vinden van dé perfecte match voor uw levensstijl en woning is de uitdaging. Neem de tijd en alle opties in overweging, want met een Daikin systeem investeert u in uw toekomst.

  • Daikin Altherma: lucht/water warmtepomp met hoge temperaturen

    De Altherma lucht/water warmtepompen voor hoge temperaturen kunnen op bestaande leidingen en radiatoren worden aangesloten, waardoor ze bij uitstek geschikt zijn voor renovatietoepassingen en de perfecte vervanging voor oude cv-ketels. Ze worden aangedreven door lucht (70%), elektriciteit (30%) en zonne-energie (optioneel).

  • Lucht/lucht warmtepompen

    De lucht/lucht warmtepompen (airco's) van Daikin worden aangedreven door lucht (80%), elektriciteit (20%) en zijn de ideale en energiebesparende (volledig gasloze) oplossing voor koeling én verwarming in energiezuinige en nieuwbouwwoningen en als vervanging van de cv-ketel.

  • Hybride warmtepompen

    Hybride warmtepompen worden aangedreven door een optimale combinatie van de hernieuwbare energiebron lucht, elektriciteit en gas, afhankelijk van de buitentemperaturen, verwarmingsvraag en energieprijzen. Ze zijn ideaal voor het vervangen van oude cv-ketels bij renovaties - voor zuinige en betrouwbare verwarming, warm tapwater en evt. koeling.

Vind een installateur

Meer informatie

Meer informatie

Vind een installateur

Meer informatie