Producten van Daikin voor renovaties en voor de vervanging van systemen

Uw woning renoveren met Daikin

Waar u rekening mee moet houden bij de renovatie van uw woning en de installatie van een nieuw systeem voor verwarmen en/of koelen.

Installateur met Daikin-unit

De juiste oplossing voor uw woning

Een oude cv-ketel vervangen door een Daikin verwarmingssysteem is eenvoudig. Onze warmtepompen zijn flexibel en werken met verschillende originele afgiftesystemen (radiatoren en leidingsystemen), zodat u niet alles hoeft te vervangen.

Een Daikin-unit in een groene tuin

Energiezuinig met hernieuwbare energie

De vervanging van een oud verwarmings-, koelings- of warmtapwatersysteem is het perfecte moment om te kiezen voor een duurzame, energiezuinige oplossing. Hernieuwbare energiebronnen, zoals lucht, water en zonne-energie zijn tot 5 keer efficiënter dan traditionele energiebronnen, zoals gas, olie en pure elektriciteit. Of u nu een hybride of all electric oplossing wilt, Daikin heeft een uitgebreid assortiment met duurzame, energiezuinige verwarmingssystemen. 

Daikin-unit in een modern huis

Investeer in uw toekomst

Met de renovatie van uw woning investeert u in uw toekomst. Het is belangrijk dat u een product voor verwarmen en koelen selecteert dat duurzaam is. Onze klimaatsystemen zijn ontworpen om lang mee te gaan. Wanneer u kiest voor een Daikin oplossing, investeert u in uw toekomst.

De juiste energiebron kiezen

Er zijn tal van mogelijkheden voor het verwarmen en koelen van uw woning. Het vinden van dé perfecte match voor uw levensstijl en woning is de uitdaging. Neem de tijd en alle opties in overweging, want met een Daikin systeem investeert u in uw toekomst.

high-temperature.png

Daikin Altherma: lucht/water-warmtepomp met hoge temperatuur

De Altherma lucht/water-warmtepompen voor hoge temperatuur kunnen op bestaande leidingen en radiators aangesloten worden, wat hen bij renovaties de perfecte vervanging maakt voor oude gasboilers. Ze worden aangedreven door lucht (65%), elektriciteit (35%) en zonne-energie (optioneel).

FTXJ-AW_open.tif

Lucht/lucht-warmtepompen

De lucht/lucht-warmtepompen van Daikin worden aangedreven door lucht (80%), elektriciteit (20%) en zijn de ideale oplossing voor koeling en verwarming in nieuwe huizen en milieuvriendelijke gebouwen en als vervanging van oude elektrische systemen.

hybrid-heat-pump.png

Hybride warmtepompen

Hybride warmtepompen worden aangedreven door een optimale combinatie van lucht, elektriciteit en gas, afhankelijk van de seizoensomstandigheden en de energieprijzen. Ze zijn ideaal voor het vervangen van oude gasboilers bij renovaties - voor zuinige en betrouwbare koeling, verwarming en warm water.