luchtzuivering

Zuivere lucht met de Daikin luchtreinigers

Met de luchtreinigers van Daikin krijgt u lucht die 3 keer zuiverder, gezonder en schoner is. Zuivere lucht is belangrijk voor een gezond binnenklimaat. Zeker nu. Alleen de ramen open zetten werkt niet voldoende. Onze luchtreinigers helpen allergenen, (fijn)stof en geurtjes verwijderen en er is een model dat de lucht kan bevochtigen. Ideaal voor bijvoorbeeld in de slaapkamer. Tijd voor echt gezonde lucht.

Bestellen kan via uw Daikin installateur.

Moeder en dochter lezen in een gezonde ruimte

Adem zuivere en gezonde lucht in

De Daikin luchtreinigers verminderen de symptomen van astma en allergieën door stof en pollen uit de lucht te verwijderen en houden u gezond door bacteriën en allergenen in de lucht af te breken.

Nette ruimte met gecontroleerde vochtigheidsgraad

Vocht is essentieel voor een gezonde huid

De kleine watertank van de Ururu-luchtreiniger MCK55W brengt het nodige vocht in de lucht wanneer deze te droog is en zorgt ervoor dat u geen last heeft van droge handen of keel. Dat slaapt een stuk prettiger.

MC70LVM_107_background_gradient_right.png

Houd uw lucht zuiver

De Daikin luchtreinigers breken ook nare geurtjes (zoals bijv. van tabaksrook en huisdieren) af, zodat uw woning altijd fris en schoon ruikt. Je ziet het niet, maar je merkt het wel.

1 Krachtige aanzuiging

Zuigt lucht aan over een groot gebied vanuit 3 richtingen.

Illustratie krachtige aanzuiging

2 Doeltreffend opvangen van vervuilende stoffen

Vangt stof en vervuilende stoffen efficiënt op met een elektrostatisch HEPA-filter.

Elektrostatisch HEPA-filter

3 Afbreken

Maakt gebruik van de Streamer-technologie van Daikin om door middel van oxidatie afvalstoffen, die op het filter zijn opgevangen, af te breken.*

Streamer

* Stoffen zoals virussen1, bacteriën2, pollen3, schimmelsporen4

Opmerking:
1 Testorganisatie: Kitasato Research Center for Environmental Science; Testresultaat certificaat 21_0026 (uitgegeven door dezelfde organisatie); Resultaat van experiment: A-H1N1-virus na 1 uur voor 99,9 % verwijderd. LET OP: Er is niet aangetoond dat het ook het covid19-virus kan verwijderen. Dit is nog niet getest.
2 Testorganisatie: Japan Food Research Laboratories. Testnummer: 15044988001-0201. Testmethode: Een teststukje met bacterievloeistof wordt aan de bovenzijde van een in een luchtreiniger geïnstalleerd stoffilter bevestigd en getest in een testgebied van 25 m³. Het aantal levende bacteriën wordt na vijf uur geteld. Testresultaat: Na vijf uur meer dan 99 % verlaagd. Testunit: Getest met MCK55S (Japans model), een model dat vergelijkbaar is met de MCK55W-serie (turbowerking).
3 Verschillende allergenen werden bestraald met de Streamer-afvoer en de afbraak van proteïne in de allergenen werd geverifieerd met behulp van de ELISA-methode, een kataforese of een elektronenmicroscoop (onderzoek in samenwerking met Wakayama Medical University). Testvoorbeeld: 'Japanse cederpollen Cryj-1'; Testresultaat: Na 2 uur 99,6 % of meer afgebroken en verwijderd.
4 Testorganisatie: Japan Food Research Laboratories. Testnummer: 204041635-001. Testresultaat: Na 24 uur 99,9 % of meer schimmelsporen (Cladosporium) afgebroken en verwijderd.

 

Vijf lagen zuivere lucht met onze luchtreiniger met Streamer-technologie

Vijf lagen zuivere lucht met onze luchtreiniger met streamertechnologie
Illustratie bevochtiging

 

Krachtige bevochtiging (MCK55W) als bescherming tegen droge lucht en virussen

  • Beschermt de huid, de keel en de neusgaten tegen uitdroging.
  • Beschermt tegen virussen1 door de luchtvochtigheid in de ruimte op het juiste peil te houden.
  • Behoudt een comfortabele luchtvochtigheid in de ruimte (40 tot 60 % RV)
  • Streamer elimineert bacteriën op het bevochtigingsfilter.

HEPA-filter van hoge kwaliteit om fijne stofdeeltjes op te vangen

Verwijdert 99 % van de deeltjes tussen 0,1 μm en 2,5 μm

arrow-right.png

Het filter vangt stof efficiënt op door middel van elektrostatische krachten. Het is niet gevoelig voor verstopping in tegenstelling tot niet-elektrostatische HEPA-filters, die de deeltjes alleen door de fijnheid van de mazen opvangen.

Elektrostatisch geladen

Elektrostatisch HEPA-filter

Verwijdert 99,97 % van de fijne deeltjes van 0,3 μm. De filtervezels zelf worden opgeladen met statische elektriciteit en verzamelen de deeltjes efficiënt. Raak niet gemakkelijk verstopt, dus is er een laag drukverlies.

arrow-right.png

Daarom kan er een grotere hoeveelheid lucht door het filter gaan.

vs

arrow-right.png

Het filter kan een grotere hoeveelheid lucht zuiveren!

Elektrostatisch neutraal

Niet-elektrostatisch filter

Omdat het deeltjes vangt die alleen afhankelijk zijn van de grootte van de mazen, is het noodzakelijk om de mazen fijner te maken, waardoor het gemakkelijk verstopt raakt en er een groot drukverlies kan optreden.

Compact, doeltreffend en fluisterstil dankzij de nieuwe, innovatieve structuur

Illustratie structuur luchtreiniger

Ontdek onze twee modellen luchtreinigers:

MCK55W.jpg

Ururu-luchtreiniger met Streamer (MCK55W)

De Ururu-luchtreiniger van Daikin zuivert en bevochtigt de lucht in uw woning. U hoeft alleen de watertank van 2,7 liter af en toe te vullen, waarna het apparaat de omgevingslucht bevochtigt met maximaal 500 ml/u.

MC55W.jpg

Luchtreiniger met Streamer-technologie (MC55W)

Onze Streamer-technologie filtert deeltjes uit de lucht die vaak ernstige gezondheidsrisico's inhouden. Dit apparaat verwijdert geurtjes, stofdeeltjes, allergenen etc. uit de lucht in een ruimte tot zo'n 50m2

Meer info

clean-air-ururu-sarara-v2.png

Ervaar binnenluchtkwaliteit met Daikin