Daikin adviseert erkende installateurs

90% van het succes van een project hangt af van de kwaliteit van de uitvoering. De Daikin installatie moet worden uitgevoerd door professionals met de nodige certificeringen en ervaring. Vul onderstaand formulier in en wij koppelen u aan de best mogelijke, en beschikbare installateur in uw regio. Deze neemt dan vervolgens contact met u op.

Let op!
Momenteel is de vraag naar advies en installaties enorm. Onze installatiepartners doen hun uiterste best zo snel mogelijk contact met u op te nemen. Het kan echter langer duren dan u van ons gewend bent. Alvast bedankt voor uw begrip.

De beste oplossing voor uw woning

Een airconditioning- of warmtepompinstallateur analyseert je behoefte voor verwarming en/of koeling en bekijkt je woonsituatie. Op die manier wordt de juiste dimensionering voor je airconditioning- of verwarmingssysteem gekozen en kan het systeem maximaal renderen. Het is immers zeer belangrijk om een lucht/water warmtepomp (verwarmingssysteem) en/of lucht/lucht warmtepomp (airconditioningsysteem) te plaatsen met het juiste vermogen, afgestemd op uw behoefte(n).

Vul bijgaand antwoordformulier zo volledig mogelijk in. Vervolgens wordt u door ons systeem aan de best beschikbare Daikin installateur in uw regio gekoppeld. Die neemt dan vervolgens contact met u op.

SBM_EHSH(X)(B)-B_003_17_installation pictures.jpg

Opleidingen en installateurs

De installateurs waarmee wij samenwerken hebben veelal onze opleidingen gevolgd en hebben ervaring met onze systemen, om zo een optimale service te kunnen garanderen.

Kan ik ook aan de slag met een andere installateur?

Uiteraard kunt u ook met uw 'eigen' installateur aan de slag of iemand die u zelf via uw netwerk of online heeft gevonden. Check dan wel even goed of deze ervaring heeft met het installeren van Daikin producten (warmtepomp en/of airconditioning). Het zijn geen 'doe-het-zelf' producten. En de installatie dient na ingebruikstelling aangemeld te worden in verband met de garantieregelingen.
 
Onze ervaring leert dat er drukke perioden zijn, waarin het lastig is om contact te krijgen met installateurs en zij weinig tijd hebben voor advies en offertes. Voor airco is bijvoorbeeld het hoogseizoen van mei t/m september. Wij koppelen u graag direct aan de beste en beschikbare installateur in uw regio, zodat u niet zelf er eerst een aantal hoeft te bellen.