Skip to main content

Kom meer te weten over de waarden van Daikin

Onze waarden en groepsfilosofie

Onze kernwaarden bepalen onze manier van werken. Wij beloven absolute geloofwaardigheid aan onze klanten, collega’s en de samenleving als geheel. Harmonieuze persoonlijke relaties zijn essentieel voor ons succes: ze maken samenwerken leuk, helpen ons om bruggen te bouwen met uiteenlopende partners en maken innovatie mogelijk. Binnen de hele groep stimuleren we ondernemend management om onze mensen te ontwikkelen en ons bedrijf te laten groeien door nieuwe kansen aan te grijpen. Wij bieden waarde met oplossingen voor lucht.

Daikin’s wereldwijde groepsfilosofie is gebaseerd op onze kernwaarden en biedt een kader voor onze besluitvorming op zowel corporate als zakelijke besluitvorming. Ze helpt ons om waarde voor het bedrijf, voor onze mensen en voor de planeet te creëren. Wij willen een betrouwbare partner zijn terwijl we samen aan een gezondere, duurzamere samenleving werken.

Bij Daikin nemen we bedrijfsethiek serieus en geloven we dat onze principes bijdragen aan ons succes.

Wij streven naar naleving van de wet, leveren veilige producten en diensten van hoge kwaliteit, handelen volgens de principes van eerlijke concurrentie en kopen eerlijk in bij onze relaties met leveranciers.

Wij zorgen voor tijdige en passende openbaarmaking van bedrijfsinformatie en respecteren intellectuele eigendom. Alle informatie die je met ons deelt, behandelen we vertrouwelijk, zodat je je Daikin product veilig kunt koppelen aan online diensten. Wij creëren een dynamische werkplek die trots en enthousiasme bevordert.

En we komen op tegen illegaal, asociaal en onethisch gedrag. Iedereen die zich zorgen hierover maakt, kan dit vertrouwelijk melden via onze klokkenluidersprocedure.