Skip to main content

Win je aankoopbedrag terug

Daikin Warmste Airco Actie

De koudere maanden komen eraan! Wist je dat je heel energiezuinig kunt verwarmen met een Daikin airco?
Bij airconditioning denk je vanzelfsprekend aan koelen, maar alle Daikin airconditioningsystemen kunnen ook verwarmen en zelfs zorgen voor een zuivere lucht in jouw woning. Verwarm je woning voor slechts €1,51 per dag! *

Met een Daikin airco (lucht/lucht warmtepomp) wordt op zeer snelle wijze jouw woning verwarmd omdat de warmtepomp gebruik maakt van de energiebron lucht. Dit is aanzienlijk zuiniger én goedkoper dan verwarmen met gas (cv-ketel). In de koudere maanden zorgt de airco voor een snelle opwarming tot de gewenste temperatuur, in de zomer geniet je van een comfortabele koele ruimte én je hebt het hele jaar door de beste luchtkwaliteit in jouw huis. Met Daikin kies je dus voor het beste binnenklimaat, 365 dagen per jaar. Bovendien zijn de Daikin airco's per direct leverbaar.

Koop je in de maanden oktober 2023 t/m maart 2024 een Daikin airco, dan maak je kans om jouw aankoopbedrag terug te winnen!

 

Hoe werkt het terugverdienen van jouw airco?

1. Maak een afspraak en bestel je Daikin airco
Maak een afspraak met een Daikin installateur. De installateur komt bij jou langs, bespreekt de mogelijkheden, maakt een offerte en een afspraak voor de plaatsing van de airco.

Ben je nog op zoek naar een installateur? Dan kan Daikin je ook in contact brengen door op onderstaande button te klikken.

2. Registreer je aankoop en krijg direct gratis garantie
Na de inbedrijfstelling registreer je samen met de installateur jouw nieuwe airco in het Garantieplatform Daikin Stand by Me en ontvang je maar liefst 5 jaar standaardgarantie op onderdelen! Zodra je systeem in Stand by Me is geregistreerd doe je mee met de winactie. 

3. Zes maanden lang kans om te winnen!
We trekken in november, december, januari, februari, maart en april een winnaar. Koop je je systeem in oktober, dan maak je 6 keer kans om je unit terug te winnen!

Bekijk hier alle voorwaarden van de Daikin Warmste Airco actie.

De voordelen van verwarmen met een Daikin airco

Verschillende modellen voor jouw interieur

Daikin Emura

Beschikbare kleuren
Daikin Emura is een icoon in de moderne wereld van klimaatbeheersing, een lust voor het oog

Stylish

Beschikbare kleuren
Bekroonde, stijlvolle en compacte lucht/lucht warmtepomp in vier kleuren
Totale klimaatbeheersing: ontvochtiging/bevochtiging, luchtzuivering en luchtverversing met zeer rendabele verwarming en koeling
Ons perfecte wandmodel verwarmt, koelt en zuivert de lucht in je woning
Geniet van een comfortabelere woning met geavanceerde functies voor verwarming, koeling en luchtzuivering in ons vloermodel.

Vergelijk modellen (1)

Vergelijk modellen

Wat is verwarmen met je airco?

Lucht/lucht warmtepompen kunnen tot 6kWh warmte opwekken uit 1kWh elektriciteit. De energie die wordt gebruikt voor het opwekken van één kWh warmte is daardoor aanzienlijk lager in vergelijking met fossiele brandstoffen zoals olie of gas. Daikin split-airconditioners verwarmen zelfs bij lage buitentemperaturen tot -20 ℃.