Skip to main content

Daikin, trotse hoofdsponsor van Schaatsend Nederland

Bekijk hier onze samenwerkingen

''Het bedrijf is een A-merk, ambitieus, met een sterke focus op de consument, wat ons helpt om nog meer mensen te bereiken. Het is een fantastische partner, waarmee we echt samen optrekken voor het schaatsen en inlineskaten.” zegt Jeroen Kraaij, commercieel directeur van de KNSB. Benieuwd wat er nog meer wordt verteld over Daikin? Klik op de link om verder te lezen.

Samen slaan ze de handen ineen en zetten dit winterseizoen in op duurzame ijstechnologie bij de Rotterdamse schaatsbaan. Een partnership waarbij woord bij daad gevoegd is om bij Schaatsbaan Rotterdam verdere stappen te zetten in hun verduurzamingsmissie. Meer willen weten over deze samenwerking? Klik op de link om verder te lezen.

Daikin, trotse hoofdsponsor van heel schaatsend Nederland sinds 2018, slaat de handen ineen met de Sven Kramer Academy. Samen willen we ervoor zorgen dat de schaatssport in Nederland een boost krijgt, zodat Nederland ook in de toekomst een schaatsgrootmacht blijft. Geïnteresseerd hoe Daikin dat gaat doen? Klik op de link om verder te lezen.

Toernooikalender schaatsen

Houd jezelf op de hoogte van de actuele topwedstrijden die zich afspelen in de schaatswereld via deze toernooikalender!

Schaatsje Draaien

Draai het rad en maak kans op schaatstickets en nog meer! Doe mee!