Skip to main content

We willen niet stoken...

De vraag naar (hybride) warmtepompen is ongekend groot. Daikin helpt jou van cv-installateur te ontwikkelen tot Daikin Warmtepomp Installateur. Ben jij klaar voor de toekomst?

Dit moet je weten voor 2050

Vind antwoorden op jouw warmtepomp vragen. En interessante cases, nieuws en achtergronden over de energietransitie en warmtepompen

Vertel me meer

Alles over onze warmtepompen

De toekomst start nu. Duurzame energie en warmtepompen zijn hot en elke dag in het nieuws. Zorg dat je voorbereid bent!

Lees meer

Hoe warm ben ik?

Ontdek in 3 minuten hoe dicht je bij Het Nieuwe Verwarmen bent.

Doe de test!

Word Warmtepomp Specialist

De voordelen voor de Daikin Warmtepomp Specialist. Service en support, training en marketing. Join the club!

Naar de voordelen

Het laatste nieuws en artikelen

Daikin hybride en all-electric warmtepompen

Nu al klaar voor 2050 en daar voorbij.

Het tijdperk van fossiele energie is geweest.

De Nederlandse overheid heeft als doelstelling een transitie naar een CO₂-arme energievoorziening in 2050. Daikin Nederland onderschrijft die ambitie volledig. Duurzaamheid zit in het DNA van onze organisatie en Daikin is in de energietransitie dan ook partner voor overheid, installateurs, adviseurs en eindgebruikers. We nemen onze verantwoordelijkheid als koploper in technologie en delen actief kennis en informatie.

Vanaf het begin gefocust op klimaat.

Daikin heeft meer dan negentig jaar ervaring op het gebied van airconditioning, verwarming en klimaatregeling. In de hele geschiedenis van onze organisatie staat innovatie en duurzaamheid centraal met de focus op klimaat.

Onze missie is ‘to improve the quality of air we breathe and the quality of lives we live’. Zo ontwikkelden we al in de jaren vijftig van de vorige eeuw onze eerste warmtepomp die bijdraagt aan een significante reductie van de CO₂-uitstoot van kantoorgebouwen, hotels en winkelpanden.

Warmtepomp die bijdraagt aan een significante reductie van de CO₂-uitstoot van kantoorgebouwen, hotels en winkelpanden
Daikin Altherma

Altijd op zoek naar hoe het nog beter kan.

Ten tijde van de oliecrisis kwamen wij als eerste op de markt met een energie-efficiënt VRV-systeem (Variable Refrigerant Volume), En in 2007 introduceerden wij reeds de Altherma; een volledig elektrisch alternatief voor de huidige CV-ketel. In al onze innovaties staat verduurzaming voorop.

Elk product dat we ontwikkelen, is efficiënter dan zijn voorganger. We leggen de lat hoog, formuleren eigen duurzaamheidsdoelstellingen en conformeren ons aan alle targets die de EU of de Nederlandse overheid aan de markt oplegt.

IN CONTACT

Ben je actief in de woningbouw, of bij een woningcoöperatie, ben je beslisser, DX of CV installateur, adviseur of architect? Heb je een vraag, opmerking, of behoefte aan duurzaam advies?

Vul het formulier hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

    Vind een installateur

    Meer informatie

    Meer informatie

    Vind een installateur

    Meer informatie