Skip to main content

De zomer komt eraan, is jouw huis klaar om de hitte te weerstaan?

Dat gevoel, dat jij en alles in je huis langzaam smelten door de zomerse hitte? Gun jezelf een gekoeld huis, een heerlijke omgeving waarin je goed slaapt, je je op je werk kunt concentreren en je fit en uitgerust van de zomer kunt genieten. Ontdek nu de ideale airconditioning voor jouw huis!

De voordelen van een Daikin airco

1. Een aangename zomer

Je kunt deze zomer al genieten van jouw Daikin airco. Onze oplossingen worden in Europa geproduceerd en zijn direct uit voorraad leverbaar. Daikin heeft een ruim assortiment aan passende airco-binnendelen in diverse designs en kleuren. Je hebt al een Daikin airco vanaf €2.500,-* (incl. installatie).

 

* Prijspeil per 1 april 2023. De genoemde prijzen zijn indicatief; de installateur bepaalt de definitieve prijs van de installatie op basis van jouw woning.

2. 10 jaar garantie

Dankzij onze jarenlange ervaring, weten we hoe wij betrouwbare
klimaatoplossingen moeten maken. Wij geven je standaard 5 jaar fabrieksgarantie op onderdelen én bieden tot 10 jaar verlengde garantie! Vraag jouw installateur naar de mogelijkheden.

3. Energiezuinig: A+++

Een Daikin airco is een lucht/lucht warmtepomp, hiermee kan je zowel koelen als (gasloos) verwarmen. Voor het koelen van je slaapkamer verbruik je gemiddeld 80kWh per jaar. Een kwart van de opbrengst van één zonnepaneel is vaak al voldoende om dit terug te verdienen. 

4. De unieke voordelen van een Daikin airco

  • Alleen Daikin airco's zijn voorzien van een luchtreinigingsfunctie: de gepatenteerde Daikin Flash Streamer technologie elimineert pollen, schimmels, allergenen, virussen, nare geurtjes en meer.
  •  
  • Gebruiksgemak met de Daikin Onecta app: je kan je Daikin airco bedienen met je telefoon, waar je ook bent en altijd je verbruik inzien.
  •  
  • Ssssssht: Daikin, dé stilste airco in de markt.

Ontdek de ideale airco voor jouw slaapkamer en begin de dag vol energie. Maak nu een afspraak