No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Netherlands B.V.  
Fascinatio Boulevard 562 
2909 VA Capelle aan den IJssel 
E-mail: Info@daikin.nl

Gratis informatienummer voor consumenten:   (088) 888 07 02  
Bent u professionals in de koel- of koudetechniek? belt u dan: (088) 324 54 60
Lucht/water warmtepompen

Daikin Altherma hoge temperatuur warmtepomp (HT)

Product Image
De Daikin Altherma hoge temperatuur warmtepomp biedt u een duurzame oplossing voor verwarming en warm tapwater in uw woning. Deze warmtepomp is zeer geschikt als vervanging van uw cv-ketel, omdat deze kan worden aangesloten op uw bestaande leidingen en radiatoren. Het is dus een perfecte oplossing voor renovatie!

Uw voordelen

Hoog rendement

Met de Daikin Altherma hoge temperatuur warmtepomp geniet u van het rendement van een warmtepomp, zonder dat uw radiatoren vervangen hoeven te worden.

Vervanging van de ketel

Dit verwarmingssysteem maakt het eenvoudig om uw bestaande ketel te vervangen, zonder dat er nog andere veranderingen moeten worden uitgevoerd aan de leidingen van uw bestaande verwarmingssysteem.

Beperkte montageruimte

De Daikin Altherma HT is ideaal voor warmtapwaterbereiding zonder dat elektrische bijverwarming nodig is. U kunt de warmtapwatertank boven op het binnendeel installeren.

Eenvoudig te bedienen

U kunt de temperatuur snel, eenvoudig en handig aanpassen, dankzij de gebruiksvriendelijke bediening van de Daikin Altherma HT.

Overzicht

Hoge temperatuur warmtepomptechnologie

1

Het buitendeel onttrekt energie aan de buitenlucht en verhoogt deze tot een temperatuur die geschikt is voor verdere verwarming in het binnendeel (hydrobox). Deze energie wordt via koudemiddelleidingen naar het binnendeel geleid.

2

In het binnendeel wordt de energie verder verwarmd tot watertemperaturen van maximaal 80 graden Celsius, zonder elektrische bijverwarming. 

3

De warmte wordt vervolgens overgedragen aan het water in het systeem en via uw radiatoren afgegeven aan de ruimte.