Skip to main content

Een aangenaam én gezond klimaat met Daikin tijdens de Droomzomer

Deze zomer was Daikin partner van ‘De Droomzomer’ op Droompark de Zanding: dé plek waar sport- en vakantieliefhebbers alle sporten samen hebben kunnen beleven. Een prachtige plek om te ontdekken welke Daikin producten zorgen voor een aangenaam klimaat bij jou thuis.

Het Daikin Pop-Up Experience Center

Tijdens de Droomzomer was het Daikin pop-up experience center geopend om bezoekers te laten zien hoe een airco, luchtreiniger of warmtepomp er nu uitziet in een woning. Onder het genot van een kop koffie vertelde ons team meer meer over de mogelijkheden van Daikin oplossingen voor aangenaam klimaat en gezond klimaat thuis, in een vakantiewoning, op kantoor etcetera.

 

Inlineskaten met Daikin

Daikin Droomzomer Inlineskaten

Daikin is hoofdsponsor van schaatsend Nederland. Samen met de KNSB en het animatieteam van Droomparken konden bezoekers, voor zichzelf en/of hun kinderen, vanuit het Daiki pop-up experience center inlineskates en beschermingmaterialen lenen. Na het downloaden van de SPRINT APP  kon men genieten van diverse mooie skate-routes in de omgeving van Droompark De Zanding!

Bezoekers die geen genoeg konden krijgen van het skaten konden in de maand juli in de SPRINT APP Daikin inlineskate-challenges rijden én kans maken op mooie prijzen.

 

Een greep uit de producten van Daikin

Met Daikin zorg je het hele jaar door voor een aangenaam én gezond klimaat in huis. Benieuwd naar de oplossingen van Daikin? Lees dan snel verder.

Direct je energierekening verlagen, je Energie-Index (EI) verbeteren en de waarde van je woning verhogen en je huis toekomstbestendig verduurzamen? Daikin is de wereldwijde marktleider in warmtepompen en biedt voor elke woning een passende oplossing.

In 2,5 minuut jouw kamer voor 99,9% virusvrij! Daikin luchtreinigers zorgen voor schone lucht in huis door allergenen, pollen, (fijn)stof, virusdeeltje en geurtjes te verwijderen. Wetenschappelijk bewezen effectief tegen menselijke virussen zoals Covid-19.

De stilste airconditioning op de markt! Met de energiezuinige Daikin airconditioning systemen  kunt u koelen én verwarmen én luchtzuiveren. Zo geniet u het hele jaar van een aangenaam en gezond thuis.

Vraag nu informatie aan en maak kans op mooie Daikin prijzen

Vraag nu informatie aan over de oplossingen van Daikin en maak kans op mooie Daikin prijzen zoals onze luchtreiniger met gepatenteerde Streamer-technologie, officiële schaatsonesies, schaatstickets en nog veel meer! 

 

Informatie aanvraag Daikin oplossingen.
Wat is uw woonsituatie?
Welke van de volgende situaties zijn op u van toepassing? (meerdere antwoorden mogelijk)
Voor mijn woning overweeg ik de volgende producten: (meerdere antwoorden mogelijk)
Voor mijn vakantiewoning overweeg ik de volgende producten: (meerdere antwoorden mogelijk)
Informatie over Daikin
Actievoorwaarden:*